ΑΡΗΣ

Ξανά για Πόι

Ξανά για Πόι
INTIME SPORTS

Το όνομα του Μάουρο Πόι εξετάζεται εκ νέου στον Άρη από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, την ίδια ώρα που φαίνεται να απομακρύνεται η απόκτηση του Στέλιου Σφακιανάκη.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Μάουρο Πόι, την ίδια ώρα που φαίνεται να απομακρύνεται για τον Άρη η απόκτηση του Στέλιου Σφακιανάκη.

Το ενδεχόμενο της απόκτησης του Πόι ωστόσο θα κριθεί ουσιαστικά μέσα από το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί. Αυτές που είχανε αποτελέσει την αιτία να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή του προ ημερών στον Παναργειακό.

Ο Πόι είχε αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην Skoda Ξάνθη ως το 2012, ακολούθησε μια χρονιά στον Λεβαδειακό και πέρσι στον Παναιτωλικό όπου όμως ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και είχε μόλις πέντε συμμετοχές με την τελευταία του στα τέλη Μαρτίου.

Όσον αφορά την περίπτωση της απόκτησής του Στέλιου Σφακιανάκη φαίνεται να απομακρύνεται παρά το καλό κλίμα των επαφών που είχανε υπάρξει το τελευταίο 48ωρο. Σε ένα χρονικό διάστημα όπου ο 38χρονος έμπειρος μέσος μίλησε ουκ ολίγες φορές τόσο με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη όσο και με τον Γιώργο Γαλανό.

Αρχικά ο Σφακιανάκης ζήτησε κάποιες προϋποθέσεις κι ενώ ήταν θετικός δεν βρέθηκε όμως η «χρυσή τομή» στο οικονομικό. Μία παράμετρος που αποδείχθηκε αρκετή ώστε ο 57χρονος τεχνικός του Άρη να βάλει φρένο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ