ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ξανά στο προσκήνιο ο Τσάμπι Αλόνσο

Ξανά στο προσκήνιο ο Τσάμπι Αλόνσο
τσάμπι αλόνσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να καταθέσει και τρίτη πρόταση στην Λίβερπουλ για τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος φέρεται να έχει πει στον Ράφα Μπενίτεθ πως θέλει να φύγει

Η "βασίλισσα" αρχικά είχε προσφέρει 24.000.00 ευρώ, εν συνεχεία 27.000.000 και τώρα δεν αποκλείεται η τρίτη προσφορά να φτάσει και τα 35.000.000 ευρώ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αγγλικός σύλλογος έχει μάλιστα ενημερώσει ήδη τους Ισπανούς πως θα κάνει αποδεκτή μια πρόταση των 35.000.000 ευρώ.

Οι "κόκκινοι" βέβαια είχαν αρχικά ζητήσει περισσότερα από 50.000.000 ευρώ, αλλά ξέρουν καλά πως δεν πρότειται να πάρουν τόσα πολλά χρήματα, απλά προσπαθούν να πάρουν όσο πιο πολλά γίνεται.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες ο Μπενίτεθ κάλεσε τους Τσάμπι Αλόνσο και Χαβιέρ Μασεράνο στο γραφείο του για να διαπιστώσει την δέσμευσή τους με τον σύλλογο, όμως ο πρώτος του εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ θέλουν να αποκτήσουν οπωσδήποτε τον ποδοσφαιριστή, καθώς θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους Ισπανούς.

Ο Ραούλ Αλμπιόλ ήταν μόλις ο δεύτερος που απέκτησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, έπειτα από τον Σέρχιο Ράμος στην προηγούμενη θητεία του στην προεδρία.

Ο Γκαετάνο ΝτΆγκοστίνο αποτελεί την εναλλακτική λύση και σε περίπτωση που καταλλήξουν σε αυτόν οι Μαδριλένοι θα χρειαστεί να δώσουν 25.000.000 ευρώ στην Ουντινέζε.










TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ