ΑΡΗΣ

Ξανά υγρό στο γόνατο του Καστίγιο

Ξανά υγρό στο γόνατο του Καστίγιο
INTIME SPORTS

Η επιθυμία του Νέρι Καστίγιο να μην χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε σαν αποτέλεσμα να μαζέψει και πάλι υγρό το γόνατο του διεθνή Μεξικανού του Άρη.

Από την Τετάρτη θα τεθεί στην διάθεση του Μανουέλ Μασάδο ο Νέρι Καστίγιο στα πλαίσια της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός του Άρη όπως φάνηκε «πλήρωσε» τελικά τον διακαή του πόθο να αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Το γόνατο του Καστίγιο μάζεψε και πάλι υγρό με αποτέλεσμα να του συστάθηκε εκ νέου πρόγραμμα αποθεραπείας για δύο μέρες κάτι που σημαίνει ότι θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων από την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής Μεξικανός από το ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας τόνιζε πως δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Στην επιστροφή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πάλι μετά από πέντε χρόνια με την επιμονή του ωστόσο να μην του βγήκε σε καλό έστω και το ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε.

Εκτός της έναρξης της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ θα μείνει και ο Νοέ Ακόστα με τον Ισπανό μέσο να υπέστη διάστρεμμα Α΄ βαθμού στο χθεσινό πρώτο ημίχρονο της συνάντησης με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Όπως όμως και ο Καστίγιο έτσι και ο Ακόστα αν και θα ενσωματωθεί λογικά αν όχι με την σειρά του την Τετάρτη την Πέμπτη θα προλάβουνε την αναμέτρηση με τους Κρητικούς από την οποία θα απουσιάσουνε σίγουρα οι τραυματίες Μανόλης Παπαστεριανός και Μίσελ και ο τιμωρημένος Μιχάλης Σηφάκης.

Τέλος στο σημερινό χαλάρωμα μία μέρα μετά την χθεσινή ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Μασάδο προτίμησε να μην πει το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ