ΑΡΗΣ

Xαβίτο: "Μόνο ο Άρης"

Xαβίτο: "Μόνο ο Άρης"
Χαβίτο

Την πεποίθηση του ότι θα σκοράρει με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Χαβίτο

Τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει πολύ το σύνολο των ΜΜΕ με το διαφαινόμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για απόκτηση του τον Ιανουάριο. Δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στους "κιτρινόμαυρους της Αθήνας. Ο Χαβίτο όμως στο μυαλό του έχει μόνο τον Άρη και το πως θα καταφέρει να σκοράρει την Κυριακή.

"Δεν γνωρίζω για ΑΕΚ"


"Δεν γνωρίζω κάτι για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ή κάποιας άλλης ομάδας για μένα. Κανείς δεν με έχει πλησιάσει και δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Ναι, θα πήγαινα στην ΑΕΚ. Απλά τώρα δεν μπορώ να το σκεφτώ, γιατί παίζω στον Άρη και είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί".

Η ρήτρα;



"Ναι υπάρχει. Και είναι 7 εκατομμύρια ευρώ, νομίζω ότι το έχουν γράψει και οι εφημερίδες. Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ ή κάποια άλλη ομάδα μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα. Το ξέρουν και στην ΑΕΚ αυτό. Σίγουρα το ποσό είναι μεγάλο, αλλά εξαρτάται και από το αν μια ομάδα είναι μικρή ή μεγάλη για να δώσει αυτά τα χρήματα".

Γκολ;!

"Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Μακάρι να σκοράρω επιτέλους, αλλά αυτό είναι και κάτι που εξαρτάται από την μπάλα που θα παίξω".



Ο Παναθηναϊκός;

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να σκοράρω εκεί. Αυτό περιμένω σε κάθε παιχνίδι, αλλά κάποιες μέρες έχω και τύχη, ενώ σε άλλα καθόλου".

Το ελληνικό ποδόσφαιρο;



"Έχει πολύ ρυθμό και πολλές επαφές. Κι αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ δυνατοί. Δεν είναι τόσο τεχνικό όσο το Ισπανικό, αλλά γενικά είναι πολύ δυνατό. Εμείς στον Άρη, κάποιες φορές δεν είχαμε τύχη ή μας επηρέασαν κάποια άλλα πράγματα…".

Πρωταθλητής;

"Δύσκολο να πω από τώρα, γιατί απομένουν πολλά παιχνίδια. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ