ΠΑΟΚ

Ξέχασαν τον ΠΑΟΚ...

Ξέχασαν τον ΠΑΟΚ...
Ζαγοράκης

Μία χρονιά που για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε χωρίς όνειρα, χωρίς στόχους και τον βρήκε διαλυμένο με δεκάδες προβλήματα, φαίνεται να τελειώνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο

Μία χρονιά που για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε χωρίς όνειρα, χωρίς στόχους και τον βρήκε διαλυμένο με δεκάδες προβλήματα, «ακέφαλο» και με τον θόρυβο της πώλησης Σαλπιγγίδη να κρύβει τα πάντα στο πέρασμα του, φαίνεται να τελειώνει ακριβώς έτσι.
Κάτι αυτονόητο τα περασμένα χρόνια για τον ΠΑΟΚ η έξοδος του δηλαδή στην Ευρώπη έχει καταντήσει
ελπίδα.

Οι φίλοι του ελπίζουν η ομάδα τους να καταφέρει τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά να πάρει το δικαίωμα να παίξει στο UEFA την νέα σεζόν. Ωστόσο εκτός του ότι η κατάσταση δείχνει να έχει στενέψει δεν φαίνεται κάποια ελπίδα για την ανασύνταξη του ΠΑΟΚ και της επιστροφής του στα παλιά.

Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να σχολιαστεί το οτιδήποτε. Όσα συμβαίνουν εκεί είναι αποτέλεσμα των οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν τον σύλλογο.

Πέρασε μία χρονιά και ο δικέφαλος παραμένει στάσιμος με τα χρέη να τον πνίγουν και λύση να μην εμφανίζεται παρά μόνο υποσχέσεις. Υποσχέσεις από το κράτος αφού μόνο εκεί μπορεί να ελπίζει πλέον σύλλογος.

Κι όμως εκεί φαίνεται σαν κάποιοι να τον ξέχασαν...

Η Πολιτεία (κακώς) έχει μπει στην λογική του να βοηθάει τους συλλόγους και πλέον αφού υπάρχει
τέτοιο παρελθόν είναι λογικό οι φίλοι της ομάδας να απορούν γιατί δεν υπάρχει κάποια κίνηση για τον έτοιμο να υποβιβαστεί στην Δ΄ Εθνική ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ που και πέρσι τιμωρήθηκε με τον αποκλεισμό του
από το UEFA.

Ωστόσο αναφορές γίνονται για δάνειο και η ρύθμιση αργεί να έρθει.

Αναφορά γίνεται για χορηγία και όχι διαγραφή χρεών, όπως έγινε στον Άρη ή στην ΑΕΚ που ακόμα και πρόσφατα ρύθμισε τα χρέη στην εφορία ή ακόμα και τον Πανιώνιο.

Ο λόγος που η Πολιτεία δεν θέλει να βοηθήσει πρέπει να ερευνηθεί και οι διοικούντες του συλλόγου σίγουρα θα πρέπει να βγουν και να ανακοινώσουν στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει. Όσο για του πολιτικούς της Θεσσαλονίκης;

Αυτοί θα εμφανιστούν στην Τούμπα προεκλογικά, όπως πάντα...
























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ