ΙΩΝΙΚΟΣ

Ξεκαθάρισε με Ντα Κόστα

Ξεκαθάρισε με Ντα Κόστα
New Image

Ένα έγγραφο της Λιντς Γιουνάιτεντ, που έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Ιωνικός, ήρθε να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο

Συγκεκριμένα, το έγγραφο με σημερινή ημερομηνία έγγραφο της Λιντς, που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος, Σον Χάβρεϊ, αναφέρει τα εξής: " Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Φιλίπ Ντα Κόστα, η Λιντς Γιουνάιτεντ υπέγραψε μαζί του επαγγελματικό συμβόλαιο, πιστεύοντας πως αυτός ήταν ελεύθερος. Εμείς, προχωρήσαμε στην κίνηση υπογραφής του συμβολαίου μετά τον ισχυρισμό του ποδοσφαιριστή ότι από τις 19 Ιουλίου 2007, ήταν ελεύθερος και δεν δεσμευόταν με την ΠΑΕ Ιωνικός. Θα εκτιμούσαμε πολύ, αν μας επιβεβαιώσετε γραπτώς αν αυτό είναι αλήθεια".

Μετά την επιστολή αυτή γίνεται κατανοητό σε όλους ότι ο Φιλίπ Ντα Κόστα παραπλάνησε τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αναφέρει ως ημερομηνία… λύσης του συμβολαίου την 19η Ιουλίου 2007, δηλαδή την ημέρα που έφυγε σαν… κλέφτης από το Καρπενήσι, όπου μετείχε στην προετοιμασία του Ιωνικού.

Στα αγωνιστικά, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει την Κυριακή στο Αγρίνιο. Για το συγκεκριμένο ματς ο κ. Μπάριος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέρα από τα γνωστά των Γκόγκα, Τσουκαλά, Κωνσταντινίδη και των νεαρών Σαχινίδη, Κωλέτση και Λοϊζίδη. Ο Σαχινίδης, πονάει στο πόδι του από μια κλωτσιά που δέχθηκε στην προπόνηση, ενώ ο Κωλέτσης έχει ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, που έπαθε χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα. Τέλος ο Λοϊζίδης, έχει προσβληθεί από ίωση.

Αύριο, η προπόνηση θα γίνει το πρωί, ενώ το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου συνεχίζονται οι εργασίες στον χλοοτάπητα, θα γίνει αγιασμός για τη νέα σεζόν. Η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.








TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ