ΑΡΗΣ

Ξεκαθάρισμα από Παπαϊωάννου

Ξεκαθάρισμα από Παπαϊωάννου
Άρης πανηγυρική INTIME SPORTS

O Ντίμης Παπαϊωάννου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες των τελευταίων ημερών για πιθανή εμπλοκή του στην ΠΑΕ Άρης ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται θέμα

O Ντίμης Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως δεν τίθεται θέμα εμπλοκής του στην ΠΑΕ Άρης απαντώντας έτσι στις φήμες των τελευταίων ημερών για πιθανή εμπλοκή του.

Μεταξύ άλλων στα όσα δήλωσε στον "Arena 89,4" εξέφρασε την ελπίδα του να βρεθεί μία δυνατή λύση για την ΠΑΕ Άρης ενώ υπογράμμισε πως δεν θα σταματήσει να είναι κοντά στον Άρη.

" Με μεγάλη έκπληξη άκουσα όλα αυτά που ακούγονται. Δεν έχω ασχοληθεί, δεν έχω μιλήσει και δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι. Δεν θα ασχοληθώ με τη ΠΑΕ, αλλά ούτε και με τη Λέσχη", ήταν η ξεκάθαρη θέση του κ. Παπαϊωάννου με αφορμή τις φήμες περί εκ νέου εμπλοκής του στην ΠΑΕ Άρης.

Κι όσο για την επόμενη μέρα σε αυτήν είπε: " Περιμένουμε τις εξελίξεις και ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα κατεβάσουν το ψηφοδέλτιο. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ χρειάζεται έναν άνθρωπο για τη βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση δυνατή για τον Άρη, ώστε να μη βρεθούμε ξανά σε αυτή τη κατάσταση. Εγώ δεν θα σταματήσω ποτέ να είμαι κοντά στον Άρη".

Για τον Νίκο Γκάλη και τη τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του τόνισε: " Εμείς μεγαλώσαμε με τον Γκάλη, ζήσαμε απίστευτες στιγμές όπως όλοι οι φίλαθλοι του Άρη. Υπήρξε καθυστέρηση, φταίμε κι εμείς όμως θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση και την επιτροπή που έκανε αυτή την απίστευτη εκδήλωση έξω από τα ελληνικά δεδομένα.

Γίναμε Άρης μετά από τις παλιές δόξες, τις θυμηθήκαμε και χάρηκα ιδιαίτερα που έγινε sold out μέσα σε πέντε ώρες. Ο κόσμος έδειξε πόσο έχει αγαπήσει τον Γκάλη. Έκανα μια πρόταση, όμως όταν είναι να φέρεις μια τέτοια προσωπικότητα θα πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι. Υπάρχει σκεπτικό για πρόταση αλλά πρώτα πρέπει να δρομολογηθούν διάφορα πράγματα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ