ΑΡΗΣ

Ξεκαθάρισμα Φερέρ

Ξεκαθάρισμα Φερέρ
Χαβίτο

Ο μάνατζερ του Σέρχιο Κόκε και διαμεσολαβητής στη μεταγραφή του Χαβίτο Μανού Φερέρ δήλωσε: "Ο Κόκε δεν θέλει να φύγει"

Ο Μανού Φερέρ ξεκίνησε σχολιάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα λέγοντας:

"Είναι μία ένδειξη πως ο Άρης κάνει σωστή δουλειά και έχει παίκτες που ενδιαφέρουν άλλες ομάδες.

Σίγουρα όμως έχει τα δικαιώματά τους 100% με ρήτρες και ειδικούς όρους και αν μία ομάδα θέλει να τους αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει τα σχετικά ποσά (σ.σ. η ρήτρα για τον Χαβίτο είναι 7 εκ. ευρώ και για τον Κόκε είναι 12 εκ. ευρώ).

Μόνο δημοσιογράφοι με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ".






Αναφερόμενος μάλιστα στον τεχνικό της ΑΕΚ είπε:

"Με τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ είμαστε φίλοι από τότε που ήταν στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα του είχα φέρει από την Μπέτις τον Αλφόνσο. Ο Χαβίτο είναι ευχαριστημένος στον Άρη και δεν θέλει να αλλάξει περιβάλλον. Είναι ένας παίκτης με τρομερή δυναμική.
Δεν είναι τυχαίο που έπαιξε στην Μπαρτσελόνα. Ο Άρης είναι μια νέα ομάδα και δύσκολα ένας παίκτης μπορεί να δώσει το 100%, γιατί ακόμα η ομάδα φτιάχνεται".



Όσον αφορά τις μεταγραφές είπε: "Ο Μαζίνιο, ο Γιάννης Κόντης, η διοίκηση κι εγώ κοιτάζουμε στην αγορά για ότι καλό υπάρχει προκειμένου να το φέρουμε στον Άρη".



Χωρίς τον Γκαρσία απέναντι στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Ρόναλντ Γκαρσία θα αντιμετωπίσει ο Αρης την Κυριακή τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του γηπέδου Χαριλάου. Ο Βολιβιανός μέσος δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το ματς της Κυριακής.

Στον αντίποδα, ο Σέρχιο Κόκε έβγαλε το πρόγραμμα δίχως να νιώσει ενοχλήσεις και πλέον ο Ογιος τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του για την εντεκάδα.

Στο δίτερμα ο τεχνικός του Αρη έδειξε ότι θα επαναφέρει τον Νεμπεγλέρα στη μεσαία γραμμή και θα διατηρήσει τον Κολτσίδα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Κουλουχέρη, ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ