ΑΡΗΣ

Ξεκαθάρισμα για Αβραάμ

Ξεκαθάρισμα για Αβραάμ
Ντούσαν για Γιώργο

Στην Θεσσαλονίκη και πάλι ο Μπάγεβιτς για την έναρξη της προετοιμασίας. Ξεκαθάρισμα για Αβραάμ

Το παρών στην "πρώτη" αναμένεται να δώσει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Μπάγεβιτς ωστόσο μετά από ενημέρωση που είχε τις προηγούμενες μέρες από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, τον ενημέρωσε όσον αφορά την περίπτωσή του να μην τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά εφόσον θα εμμένει στην απόφασή του.
Να μην υπογράφει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2013 και με τον τρόπο αυτό να δείχνει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα. "Μην υπολογίζεις τον Αβραάμ και εγώ θα σου φέρω καλύτερο", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Άρης στον "Ντούσκο" λίγες ώρες ουσιαστικά πριν από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού Αλεχάντρο Λέμπο το βράδυ της Πέμπτης.

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας πάντως αναπτύχθηκε φημολογία περί πρότασης του Παναθηναϊκού στον Άρη για την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου ύψους 2.5 εκ. ευρώ και ως αντάλλαγμα τον Νασίφ Μόρις. Ο τελευταίος όπως είναι γνωστό δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χενκ τεν Κάτε για τη νέα χρονιά.

Ήρθε ο Ρόμπερζ, αύριο ο Μπατιόν

Από τους νεοαποκτηθέντες ξένους ποδοσφαιριστές του Άρη κι εν όψει της αυριανής "πρώτης" οι αφίξεις έχουν ήδη ξεκινήσεις. Μετά τον Πολωνό Βλόνταρτσικ την Παρασκευή ήταν η σειρά του Βαλεντίν Ρομπέρζ να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο ενώ αύριο τελικά αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Αργεντινός Ρομπέρτο Μπατιόν. Όσο για τον Ουρουγουανό Λέμπο η δική του σειρά θα είναι την επόμενη Κυριακή.

Ο ένας μετά τον άλλον

Κι όσο για τους "παλιούς"; Ο Νάτσο Γκαρσία ήταν συνεπής στο ραντεβού της επιστροφής του στην Θεσσαλονίκη από την πατρίδα του την Βολιβία. Στην διάρκεια της εβδομάδας εξάλλου αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του με τον Άρη ως το 2013 σε συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα.

Ο Μάρκο Αουρέλιο και ο Πρεκόνε

Ήδη στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται και ο Νέτο με τον Μάρκο Αουρέλιο που με την σειρά τους θα δώσουν κανονικά το παρών στην αυριανή πρώτη για την νέα αγωνιστική περίοδο. Όσο για τον Μάρκο Αουρέλιο ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον Άρη και παρά το ότι συνέβη μεταξύ του και της Ανόρθωσης δεν αποκλείεται τελικώς να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ Άρης με κοινοτικό αριστερό αμυντικό. Σύμφωνα μάλιστα με τον Τύπο της Αργεντινής γίνεται λόγος για συμφωνία με τον 27χρονο Πρεκόνε της Τσακαρίτα. Ο τελευταίος έχει μεν προταθεί αλλά από πλευράς της ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση επί του θέματος.

Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου εξάλλου αναμένεται να έχουν επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη οι Ρονάλντο Γκιάρο, Μάριαν Κέλεμεν, Τόνι Κάλβο, Φελίπε Σανσόν και Σέρχιο Κόκε. Η σημερινή μέρα τέλος περιλαμβάνει εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που θα διαδεχτούν τις καρδιολογικές και αιματολογικές του τελευταίου διημέρου.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ