ΑΡΗΣ

Ξεκαθάρισμα Κόντη για Βιτόλο

Ξεκαθάρισμα Κόντη για Βιτόλο
Κόντης

Ο Γιάννης Κόντης, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε το πώς έχει αντιμετωπίσει η ομάδα το θέμα της παραμονής του Βιτόλο

" Θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα στην περίπτωση του Βιτόλο. Δεν πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές. Το αγωνιστικό πρέπει να συνεχίσει να κινείται", είπε ο Γιάννης Κόντης σε συνέντευξή του στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 ο οποίος αποκάλυψε πως είχε μια συνομιλία με τον πρόεδρο της Σανταντέρ.

" Πριν από δύο μέρες είχα μια συνομιλία με τον πρόεδρο της Σανταντέρ. Με ρώτησε αν έχουμε σκοπό να αποκτήσουμε τον Βιτόλο. Αν ναι μπορεί να βοηθηθεί η περίπτωση απόκτησής του με ένα παίκτη που θέλει η Σανταντέρ από εμάς (σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται για τον Μάρκο Αουρέλιο). Μου είπε επίσης πως υπάρχουν και προτάσεις από δύο ακόμη ελληνικές ομάδες. Σε τέτοιες περιπτώσεις φοβάμαι πολύ για πλειστηριασμό".

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης μίλησε και για ποσά λέγοντας: " Οι πρώτες επαφές με τον ποδοσφαιριστή από πλευράς μας έγιναν από πολύ νωρίς. Από τον πρώτο καιρό που ήρθε στην ομάδα. Τότε ο παίκτης ζήτησε 600.000 ευρώ για τετραετές συμβόλαιο συν 240.000 ευρώ για τον μάνατζερ του. Θεωρήσαμε υπερβολικά τα ποσά. Στην πορεία ο ποδοσφαιριστής έκανε καλές εμφανίσεις και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Πριν από ένα 20ήμερο περίπου συζητήσαμε και πάλι με τον παίκτη ο οποίος είχε χαμηλότερες απαιτήσεις περίπου 500.000 ευρώ.

Αν θέλουμε να αποκτήσουμε τον παίκτη πρέπει να έρθουμε σε συμφωνία τόσο με την Σανταντέρ όσο και με τον παίκτη. Οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τον αποκτήσει πρέπει να πράξει το ίδιο. Η πρόθεση της διοίκησης είναι να του δώσει ένα συμβόλαιο ύψους 450 χιλιάδων ευρώ και πάνω σε αυτό θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή με τον οποίο είμαι σε επαφή.

Το ίδιο πιστεύω ότι πρέπει να γίνει και με όλους τους άλλους παίκτες. Παράδειγμα πρέπει κατά την άποψή μου και μιλάω ως πρόσωπο τώρα και όχι ως εκτελεστικός διευθυντής να κινηθούμε για επέκταση των συμβολαίων παικτών όπως ο Νέτο ή ο Κάλβο. Με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι θα είναι πιο εύκολη η ανανέωση από ότι αν φτάσουμε λίγο πριν την λήξη 6των συμβολαίων τους".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ