ΑΡΗΣ

Ξεκαθαρίζει για Λέμπο

Ξεκαθαρίζει για Λέμπο
λεμπο

Στη διάρκεια της ημέρας πρόκειται να ξεκαθαρίσει το χρονικό διάστημα της απουσίας του Αλεχάντρο Λέμπο

Κι αν ο Λέμπο θεωρείται τη στιγμή αυτή αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Τρίπολη με τον Αστέρα ο Ουρουγουανός αμυντικός του Άρη τόνισε μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Θρασύβουλο ότι: " Κοιτάμε μπροστά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να κάνουμε το καλύτερο τελείωμα στο πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του ο Τιάγκο Ζεντίλ τόνισε για την νίκη επί του Θρασύβουλου ότι: «Πήραμε μία δύσκολη νίκη σε ένα παιχνίδι που βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Ωστόσο βρήκαμε την δύναμη για να ανατρέψουμε το σκορ», ενώ για το πέναλτι που κέρδισε είπε: " Με ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και είναι πέναλτι", ενώ για το επόμενο ραντεβού με τον Αστέρα στην Τρίπολη είπε: " Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι στον δρόμο για την συμμετοχή μας στα πλέι οφ".

Κι όσο για τον Νάτσο Γκαρσία; " Το γκολ που δεχθήκαμε νωρίς μας έκανε πιο δύσκολη την υπόθεση νίκη. Παρόλα αυτά βρήκαμε την δύναμη και ανατρέψαμε την κατάσταση", τόνισε ο διεθνής Βολιβιανός που για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη δήλωσε: " Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι".

Τέλος για τον δρόμο της συμμετοχής στα πλέι οφ ο Γκαρσία είπε: " Θα κοιτάξουμε στους έξι τελικούς που έχουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Η Λάρισα δεν έκανε στραβοπάτημα. Για μας ωστόσο θα είναι καταστροφικό να μείνουμε εκτός πλέι οφ και θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ