ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει στον Παναθηναϊκό για τον στόπερ

Ξεκαθαρίζει στον Παναθηναϊκό για τον στόπερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι περιμένει τις ευκαιρίες της Serie A την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου για να επιλέξει τον στόπερ του Παναθηναϊκού. Ανατροπή με Βέμερ, Μαρινάκη. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ο Αντρέα Στραματσόνι καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσεις του για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Εκκρεμεί η απόκτηση ενός στόπερ, με άμεσο στόχο την αντικατάσταση του Σέρχιο Σάντσεθ και ενδεχομένως άλλη μία προσθήκη, με παίκτη - έκπληξη.

Προτεραιότητα έχει ο κεντρικός αμυντικός και ο Στραματσόνι δεν έχει αλλάξει το σχεδιασμό του, επιμένοντας ιταλικά. Μετά το Σαββατοκύρια, θα κορυφωθούν οι διεργασίες στη Serie A για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται, οπότε ο προπονητής του Παναθηναϊκού υπολογίζει ότι θα εντοπίσει αυτό που αναζητά. Ο Σίλντενφελντ είναι στη λίστα του, αλλά περισσότερο αποτελεί λύση ανάγκης.

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο της αναδόμησης του ρόστερ που προχωρά ο Ιταλός κόουτς, εντάσσονται και άλλοι παίκτες τους οποίους παρακολουθεί. Δεν είναι απαραίτητο ότι αγωνίζονται σε θέσεις που υπάρχουν ελλείψεις, αλλά πρόκειται για προσωπικές επιλογές του Στραματσόνι και ο Αλαφούζος τον έχει διαβεβαιώσει πως θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες του για την αναδιοργάνωση της ομάδας.

Ανατροπή με τον Μαρινάκη

Η ολική ανατροπή έχει συντελεστεί στην υπόθεση του Νίκου Μαρινάκη, αφού ο Κρητικός αμυντικός θα παραμείνει στο ρόστερ. Ο Γενς Βέμερ, ο οποίος αρχικά είχε προκριθεί ως ο αναπληρωματικός του Τζιαντομένικο Μέστο - εξ' ου και ο Μαρινάκης είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται και θα προπονείται με τους "κομμένους" - δεν έχει ικανοποιήσει τον Αντρέα Στραματσόνι. Οπότε, ως δεύτερη επιλογή θα προβιβαστεί ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, μιας και ο Μέστο θα χρειαστεί προσεκτική διαχείριση και ο Βέμερ πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να αντιστρέψει την εκτίμηση του προπονητή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ