ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξεκαθαρίζει του προπονητή

Ξεκαθαρίζει του προπονητή
Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Στον Ατρόμητο στοχεύουν ψηλά όσον αφορά το θέμα του προπονητή, που αναμένεται να κλείσει σύντομα. Καμία εξέλιξη με Σκόνδρα, Μπάλλα.

Οι μέρες περνούν και η απόφαση για το θέμα του προπονητή, όπως είχαμε γράψει πριν κάποιες ημέρες, δεν θα είναι βιαστική.

Από τότε βέβαια έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα και οι άνθρωποι του Ατρόμητου συνεχίσουν τις διεργασίες για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Το θέμα είναι πως υπάρχουν αρκετά ονόματα πρωτοκλασάτων τεχνικών (για την Ελλάδα πάντα), γεγονός που έχει βάλει σε σκέψεις τον Γιώργο Σπανό που δεν μπορεί να αποφασίσει εύκολα.

Αναφερόμαστε σε προπονητές όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Μανόλο Χιμένεθ, ο Λάσλο Μπόλονι, ο Τάκης Λεμονής, ο Άγγελος Αναστασιάδης και ακόα 2-3 ξένοι τεχνικοί.

Σίγουρα η περίπτωση Μπάγεβιτς είναι ψηλά στη λίστα και γίνονται επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος δεν θέλησε ούτε να μας επιβεβαιώσει τις επαφές, αλλά ούτε και να τις διαψεύσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τώρα (μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι φήμες) δεν θέλει να σχολιάσει ούτε καν το ενδεχόμενο μίας πρότασης από Ελλάδα (γενικά).

Τέλος για τους Σκόνδρα και Μπάλλα δεν είχαμε κάποια σοβαρή εξέλιξη. Στον Ατρόμητο περιμένουν επίσημες π ροτάσεις και για τους δυο ποδοσφαιριστές, κάτι που ίσως συμβεί αυτή την εβδομάδα ή ακόμα και μέσα στο επόμενο διήμερο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ