ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ξεκάθαρος Μότα για Κιέζα: "Δεν είναι μέρος του πλάνου μας, έχω μιλήσει μαζί του"

Juventus' Federico Chiesa controls the ball during a a Italian cup semi final second leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 26, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Κιέζα. © 2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ξεκάθαρος για ακόμη μία φορά ήταν σε δηλώσεις του ο προπονητής της Γιουβέντους, Τιάγκο Μότα, σημειώνοντας ότι έχει μιλήσει με τον Ιταλό διεθνή και του έχει διαμηνύσει ότι δεν είναι μέρος του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας.

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα της στη σεζόν 2024/25, καθώς υποδέχεται την πρωτάρα στη Serie A, Κόμο.

Ο προπονητής της Μεγάλης Κυρίας, Τιάγκο Μότα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ρωτήθηκε τόσο για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, όσο και για τις αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται, με τη συζήτηση να φτάνει σαφώς και στον Φεντερικό Κιέζα.

Ο Ιταλός διεθνής δεν έδωσε ποτέ τα πράγματα για τα οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τη Φιορεντίνα έναντι περίπου 45.000.000 ευρώ, με τους συχνούς τραυματισμούς να μην του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους και την ανάληψή της από τον Μότα, ο Κιέζα δεν έχει θέση στα αγωνιστικά πλάνα του πρώην τεχνικού της Μπολόνια, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το όνομά του να έχει ακουστεί για την Ίντερ, τη Ρόμα και την επιστροφή του στον σύλλογο της Φλωρεντίας.

"Η θέση μας για τον Φεντερίκο Κιέζα δεν έχει αλλάξει. Δεν είναι μέρος των σχεδίων μας. Μιλήσαμε. Είναι μια απόδειξη του σεβασμού που τρέφω για όλους. Διαφάνεια, σαφήνεια, αυτός είναι ο τρόπος που επικοινωνώ με τους παίκτες μου", είπε χαρακτηριστικά ο Μότα, με τις εξελίξεις για την αποχώρηση του 26χρονου εξτρέμ και δεύτερου επιθετικού να αναμένονται να "τρέχουν" μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (31 Αυγούστου).

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ