ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο

Ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σπανός θα έχει ραντεβού με τον Γιώργο Παράσχο έτσι ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του Ατρόμητου της νέας σεζόν. Προσπάθεια παραμονής του Φυτανίδη.

Τελικά λίγο η ατυχία, λίγο το άγχος, λίγο η απίστευτη τροπή του αγώνα στα Γιάννενα, έφεραν τον Ατρόμητο στη δεύτερη θέση των πλέι οφς.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως η ομάδα του Περιστερίου απέτυχε, αφού ακόμα και οι αντίπαλοι παραδέχθηκαν πως ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα της μίνι διοργάνωσης.

Από την Δευτέρα λοιπόν ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει τον Ατρόμητο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Γιώργος Σπανός και Γιώργος Παράσχος θα συνεχίσουν αμφότεροι τη νέα περίοδο και μάλιστα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα συναντηθούν για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και τις μεταγραφές.

Όσον αφορά το ρόστερ να πούμε πως θα γίνει μεγάλη προσπάθεια παραμονής του Σωκράτη Φυτανίδη, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί αν η πρόταση είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ο ίδιος ο 29άχρονος άσος εξάλλου έχει δηλώσει πως η πόρτα παραμονής παραμένει ανοιχτή.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ