ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινάει τον σχεδιασμό ο Κεϊρόζ

Ξεκινάει τον σχεδιασμό ο Κεϊρόζ
κειροζ

Λιγότερο από εκατό ημέρες απομένουν για την τελική φάση του Μουντιάλ και ο Κάρλο Κεϊρόζ σχεδιάζει την προετοιμασία της εθνικής Πορτογαλίας

Οδηγός για τον Κεϊρόζ αποτελεί η παρουσία της Πορτογαλίας στο περασμένο Μουντιάλ που είχε αποκλειστεί στα ημιτελικά από την Γαλλία.
Η παρακολούθηση των αντιπάλων έχει ξεκινήσει ενώ απομένουν λίγα... ασήμαντα θέματα ώστε να μπει στην τελική της φάση η προετοιμασία της ομάδας, που θα εντατικοποιηθεί μετά την λήξη των πρωταθλημάτων.

" Προχωράμε και απομένουν ένα δύο θέματα που μας απασχολούν όπως πως θα έρθουν οι παίκτες στο καμπ, πως θα ξεκινήσουν την προετοιμασία, πότε θα ταξιδέψουν. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μην τραυματιστεί κάποιος παίκτης.

Όταν έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα της ομάδας είναι σημαντικό κάθε παίκτης να είναι σε καλή κατάσταση στις επίσημες διοργανώσεις. Κοιτάζουμε περίπου 40 παίκτες αλλά είμαστε πάντα πρόθυμοι να φωνάξουμε παίκτες που μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω στην ομάδα

", σχολίασε ο Κεϊρόζ στο επίσημο σάιτ της ΦΙΦΑ.

Γνώστης του κλίματος και της εθνικής της Νοτίου Αφρικής είχε οδηγήσει τους μπαφάνα-μπαφάνα στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου το 2002, χωρίς να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στα τελικά, καθώς νωρίτερα είχε απομακρυνθεί.

" Για όσους είναι γνώστες τέτοιον διοργανώσεων ξέρουμε ότι όταν μία χώρα δεν έχει εμπειρία ο κόσμος είναι νευρικός και αγχωμένος. Εμείς όμως που έχουμε εμπιστοσύνη στους διοργανωτές γνωρίζουμε ότι όλα θα είναι στην εντέλεια την στιγμή που θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

Για μένα είναι σημαντικό να φέρω την εμπειρία που απέκτησα στην Νότιο Αφρική. Γνώρισα τους ανθρώπους και την εμπειρία της οργάνωσης. Επίσης συνήθισα στον κλίμα της χώρας. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε η εθνική Πορτογαλίας να μην δημιουργηθεί καμία δυσάρεστη έκπληξη

".







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ