ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις

Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις
Μελισσάς INTIME SPORTS

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αναμένεται να αποτελέσουν μέχρι την αρχή της άλλης εβδομάδας Μελισσάς και Ολιβέιρα, με τον Βραζιλιάνο να έχει πρόταση από την Κύπρο. Προτάθηκε ο Γιώργος Μακρής που αρέσει στον Δώνη.

Όπως είπαμε και παλαιότερα κείμενα αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου είναι στον αέρα και σε αρκετούς από αυτούς έγινε πρόταση για να ανανεώσουν.

Είναι όμως και παίκτες που μετά από αρκετά χρόνια θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου, στην προσπάθεια που γίνεται για ανανέωση του ρόστερ.

Γιώργος Δώνης και Γιώργος Σπανός έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως θα πρέπει να αλλάξει αρκετά ο κορμός της ομάδας, αφού πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν πιάσει ταβάνι ή έχουν κλείσει τον κύκλο τους.

Δυο από αυτούς είναι κι οι Πασχάλης Μελισσάς, Μαρσέλο Ολιβέιρα, με τον τελευταίο να είναι κοντά σε ομάδα της Κύπρου, ενώ ο Έλληνας άσος όπως όλα δείχνουν θα μείνει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει αρκετά φαξ με παίκτες που μένουν ελεύθεροι και ο Γιώργος Μακρής της Κέρκυρας είναι ένας από αυτούς. Ο 27χρονος άσος είναι εξαιρετική περίπτωση και αρέσει τόσο στον Δώνη όσο και στον Αγγελόπουλο, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ