ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξεκίνησε η σεζόν στον Ατρόμητο

Ξεκίνησε η σεζόν στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας περιόδου πραγματοποίησε η ομάδα του Ατρομήτου παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του.

Στην προπόνηση συμμετείχαν τα πέντε από τα έξι μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ απών ήταν ο Ιτάνζ, λόγω άδειας.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, στις πρώτες του δηλώσεις σχολίασε ότι στόχος της ομάδας είναι η αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα σε καλύτερη θέση από την περσινή. Αναφερόμενος στο γεγονότα των τελευταίων ημερών τόνισει ότι οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν.

" Αρχίζει με πολλή όρεξη μια καινούργια χρονιά για εμάς. Όπως θα ξέρετε, ήδη έχουμε κάνει έξι μεταγραφές κι απομένουν 2-3 για να ολοκληρωθεί το ρόστερ μας. Κύριος στόχος είναι να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι. Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι και σήμερα (σ.σ. Τετάρτη 29/06).

Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός, αλλά το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο με τις πολύ δυσάρεστες εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Θα θέλαμε οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν κι αυτοί που θα αποδειχθούν αθώοι, να αποδοθούν καθαροί στην κοινωνία".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης είπε για την πρώτη της ομάδας και τα στημένα παιχνίδια: " Έχουμε ένα διαφορετικό σχέδιο, αλλά τον ίδιο στόχο: Να παίξουμε πάνω απ' όλα ποδόσφαιρο που θα το ευχαριστιέται ο κόσμος. Ξεκινάμε νωρίτερα για να περάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη νοοτροπία μας στους νέους παίκτες.

Από 'κει και πέρα θέλουμε να σωθούμε γρήγορα και να εν συνεχεία να παίξουμε χωρίς άγχος καλό ποδόσφαιρο. Όταν έλεγα την ατάκα περί μπουρδ... τη μέρα του τελικού Κυπέλλου, δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα επακολουθήσει. Τώρα, όμως, μπορώ να πω ότι κι αυτή η φράση βοήθησε για να βελτιωθούν τα πράγματα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ