ATHENS KALLITHEA

Ξεσηκωμός στους φιλάθλους

Ξεσηκωμός στους φιλάθλους
INTIME SPORTS

Ξεσηκωμός επικρατεί στους φιλάθλους της Καλλιθέας, ενόψει της πρώτης εντός έδρας εμφάνισης της ομάδας στο πρωτάθλημα

Με μια προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αστέρα που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο "Ελ Πάσο".

Στα θετικά για τον τεχνικό των "κυανόλευκων" Στάθη Σταθόπουλο, είναι πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Καλλιθέας, καθώς η αναμέτρηση της Δευτέρας αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας σε εντός έδρας αγώνα για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Μάλιστα, και η ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στους φίλαθλους να έρθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα ενισχύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να φτάσουν στη νίκη.

Εισιτήρια για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι από τα γραφεία της ΠΑΕ. Όσοι μαθητές επιθυμούν να αποκτήσουν εισιτήρια για τον αγώνα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία μας επί της οδού Αγίων Πάντων 32.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ