ΑΡΗΣ

Ξέσπασμα Λάζαρου για την απώλεια του Κυπέλλου από τον Άρη: "Ερασιτεχνικές προπονήσεις και συμπεριφορές έφεραν αυτό το αποτέλεσμα"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με ανάρτησή του στα social media, τοποθετήθηκε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Άρη, ξεσπώντας για την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας θέλησε να τοποθετηθεί για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε με τον Άρη, ξεσπώντας για την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χριστοδουλόπουλου:

"Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να αφήσω λίγο χρόνο πριν τοποθετηθώ για τη σεζόν που μόλις τελείωσε, καθώς η λύπη από την απώλεια ενός τίτλου είναι μεγάλη, αλλά ξέρω ότι δεν σβήνει με τον χρόνο. Μίας σεζόν που δεν τελείωσε όπως θέλαμε όλοι για την ομάδα και η χειρότερη (ακόμα και αν δεν κρίθηκε στις 4 γραμμές) δική μου.

Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη και για τα δύο καθώς δεν μίλησα. Και δεν μίλησε πιστεύοντας ότι θα κάνω κακό, αλλά άφηνα το κακό να μεγαλώνει. Το άφηνα να μεγαλώνει με τις ερασιτεχνικές προπονήσεις, προσεγγίσεις, συμπεριφορές και γενικά με τη διαχείριση των τελευταίων μηνών από αυτούς που τελικά έφεραν το αποτέλεσμα που έχουμε.

Ξέρω ότι δεν μπορεί ο καθένας να καταλάβει τον άλλον, ειδικά αν προέρχονται από διαφορετικό κόσμο (ο δικός μου αποδεδειγμένα έχει φέρει τίτλους), αλλά θα ήταν πιο σωστό στα δικά μου τα μάτια, τουλάχιστον να μην βάζουμε τα συμπλέγματα και τον εγωισμό πάνω από την ομάδα, παρά να προσπαθούμε να πάρουμε από όλους το καλύτερο δυνατό ακόμα και αν έχουν μεγαλύτερη καριέρα από την δική μας.

Εξάλλου, όλοι τον ίδιο στόχο είχαμε. Κλείνοντας θέλω να χαιρετήσω τον κόσμο του Άρη για τον μεγάλο σεβασμό και την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα και να ζητήσω συγγνώμη που δεν κατάφερα να αυξήσω έστω και λίγο την τεράστια δυναμική του συλλόγου.

Νιώθω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με έφερε στην ομάδα και να ζητήσω με όλη μου την καρδιά να τον στηρίξετε, καθώς αγαπάει την ομάδα και προσπαθεί, αλλά και όλους τους εργαζόμενους γύρω από το κλαμπ για την καθημερινή συνεργασία που είχαμε με γνώμονα το καλό της ομάδας. Καλή συνέχεια Άρη".

Ξέσπασμα Λάζαρου για την απώλεια του Κυπέλλου από τον Άρη: "Ερασιτεχνικές προπονήσεις και συμπεριφορές έφεραν αυτό το αποτέλεσμα"
LAZAROS CHRISTODOULOPOULOS OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT
TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ