ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξέσπασμα με ζεϊμπέκικο στα αποδυτήρια!

Ξέσπασμα με ζεϊμπέκικο στα αποδυτήρια!
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέσπασαν στα αποδυτήρια μετά το γκολ του Τοτσέ στο φινάλε επί της Λάτσιο, ακούγοντας μεταξύ άλλων και το "ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας"! Διαβάστε το story.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με την πλάτη στον τοίχο σε εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του, αλλά όπως και με την Τότεναμ πριν από τρεις εβδομάδες έτσι και με τη Λάτσιο κατάφερε να "σώσει την παρτίδα" ισοφαρίζοντας λίγο πριν το φινάλε με τον Τοτσέ .

Ο βαθμός αυτός είναι αναμφίβολα σημαντικός για τους "πράσινους" οι οποίοι ψάχνουν ακόμα να βρουν τον καλό εαυτό τους από το ξεκίνημα της σεζόν (είναι χαρακτηριστικό το -13 από την κορυφή μετά τη συμπλήρωση 7 αγωνιστικών στη Super League) και αυτό φάνηκε με τον πλέον... εκκωφαντικό τρόπο στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Εκεί άρχισε να ακούγεται,για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, δυνατή μουσική, με την εφημερίδα "Goal" να αναφέρει πως τα βραζιλιάνικα τραγούδια της περυσινής σεζόν έδωσαν τη θέση τους στα "βαριά" ελληνικά.

Το πιο χαρακτηριστικό μάλιστα κομμάτι που ακούστηκε ήταν το διαχρονικό "ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας", με τους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα να το ζουν έντονα και να φωνάζουν δυνατά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποβάλλουν μεγάλο μέρος της αφόρητης πίεσης που τους συνοδεύει το τελευταίο διάστημα.

Πλέον, και με δεδομένο πως Μάριμπορ και Τότεναμ έμειναν και αυτές στο 1-1, παίκτες και τεχνικό τιμ του "τριφυλλιού" γνωρίζουν πως αν και τελευταίοι στον όμιλο με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την κατάσταση.

Για να συμβεί αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πάρουν το "τρίποντο" στο ΟΑΚΑ με τους Σλοβένους της Μάριμπορ και από εκεί και πέρα να κυνηγήσουν μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη, είτε στο Λονδίνο επί της Τότεναμ είτε στη Ρώμη επί της Λάτσιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ