ΤΣΕΛΣΙ

Ξέσπασμα Μπεν Χαΐμ κατά Γκραντ

Ξέσπασμα Μπεν Χαΐμ κατά Γκραντ
Μπεν Χαΐμ

Ο αμυντικός της Τσέλσι δεν άντεξε το ρόλο της "ρεζέρβας" και ξέσπασε με κατηγορίες κατά του προπονητή του, Γκραντ

Ο Ταλ Μπεν Χαΐμ αποκάλυψε ότι δε θα είχε δεχτεί να πάρει μεταγραφή για την Τσέλσι αν γνώριζε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα απομακρυνόταν από την τεχνική ηγεσία των "μπλε".
Ο διεθνής Ισραηλινός αμυντικός δε διανύει και τις καλύτερες μέρες του στο "Στάμφορντ Μπριτζ", καθώς ο συμπατριώτης του Άβραμ Γκραντ δεν τον υπολογίζει για βασικό αλλά για "ρεζέρβα", ρόλος τον οποίο και όπως δηλώνει ο ίδιος... σιχαίνεται.

Σε ερώτηση που του έγινε και που αφορούσε στο αν συμφώνησε για τη μεταγραφή στο Λονδίνο και την Τσέλσι γνωρίζοντας ότι θα είναι αναπληρωματικός, ο Μπεν Χαΐμ ήταν κατηγορηματικός:

"Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ο λόγος που ήρθα στην Τσέλσι και αν ήξερα ότι ο Άβραμ Γκραντ θα αναλάμβανε στη συνέχεια την τεχνική ηγεσία, θα υπέγραφα σε άλλο σύλλογο. Ο Ζοσέ ήταν εκείνος που με έφερε εδώ και μόνο αυτός και εγώ γνωρίζουμε το τι ειπώθηκε στη συζήτηση που είχαμε την πρώτη φορά που εξέφρασε την επιθυμία του να με υπογράψει, τον περασμένο Ιανουάριο.

Γεγονός αποτελεί ότι όσο ο Ζοσέ βρισκόταν στο τιμόνι του συλλόγου έπαιζα στους περισσότερους αγώνες και οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν ότι δε θα ερχόμουν εδώ αν ήξερα ότι θα είμαι αναπληρωματικός. Ήμουν σίγουρος ότι τίποτα καλό δε θα προέκυπτε με προπονητή τον Γκραντ".






TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ