ΑΡΗΣ

Ξέσπασμα οπαδών

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
οπαδοί MOTIONTEAM

Μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες αποχώρησαν από το "Κλεάνθης Βικελίδης" περίπου στις 20:10 οι ποδοσφαιριστές του Άρη ως απότέλεσμα της εμφάνισης και συνάμα της ήττας τους από τον Πανιώνιο με 2-0.

Μία ήττα που για την ομάδα της Θεσσαλονίκης από αυτήν της Νέας Σμύρνης ήρθε μετά από 50 χρόνια με τελευταία να ήταν την περίοδο 1960-1961 με σκορ 5-2.

Οι πρώτες αποδοκιμασίες είχαν ως αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές του Άρη που δεν είχανε χρόνο συμμετοχής για να ακολουθήσει κάτι ανάλογο και προς όλους όσους ακολούθησαν θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους στείλουνε το μήνυμα της δυσαρέσκειάς τους εν όψει της συνέχειας.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο οδηγός του πούλμαν της αποστολής του Άρη με τους πρώτους ποδοσφαιριστές να εισέρχονται σε αυτό έκλεισε το φως με συνέπεια να μην φαίνεται το ίδιο ευδιάκριτα το που καθόταν ο καθένας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η απογοήτευση των φιλάθλων του Άρη είχε αρχίσει να φαίνεται από το 80΄ της αναμέτρησης όταν και οι πρώτοι από αυτούς είχανε αρχίσει να αποχωρούνε από τις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ