ΠΑΟΚ

Ξέσπασμα Βαρέλα στο Instagram: "Δεν βγήκα εκτός ενδεκάδας λόγω του γιου μου"

Ο Γκουστάβο Βαρέλα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Γκουστάβο Βαρέλα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Ο Φερνάντο Βαρέλα τοποθετήθηκε δημόσια για ένα δημοσίευμα στην Πορτογαλία, το οποίο ανέφερε ότι είναι βαρύ το κλίμα για εκείνον, λόγω της μεταγραφής του γιου του στην Μπενφίκα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα έδωσε απάντησε σε ένα δημοσίευμα της A Bola, το οποίο ανέφερε ότι το κλίμα με τον 34χρονο στόπερ από το Κάπο Βέρντε στον ΠΑΟΚ, είναι βαρύ μετά από τη μεταγραφή του γιου του στην Μπενφίκα.

Ο 34χρονος στόπερ του Δικεφάλου, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό ότι βγήκε από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, επειδή ο γιος του μετακινήθηκε στους Λουζιτανούς., καθώς έχει παραγκωνιστεί πριν από τη μεταγραφή του γιου του. Πάντως το μέλλον του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ παραμένει ανοικτό.

Το insta story του Βαρέλα:

Το story του Φερνάντο Βαρέλα
Το story του Φερνάντο Βαρέλα PRINT SCREEN: INSTAGRAM / FVBEAST05

"Δεν θέλω να μιλάω (δημόσια) αλλά αυτή τη φορά χρειάζεται να ξεκαθαρίσω τι βγήκε σήμερα στην Πορτογαλία για μένα, δεν έχω κάποια σύνδεση με αυτά που γράφουν. Είμαι απλά συγκεντρωμένος στον εαυτό μου. Βγήκα από την ενδεκάδα πριν ο γιος μου πάει στην Μπενφίκα. Σταματήστε να λέτε ψέματα", ανέφερε μεταξύ άλλων στο story του ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ