ΠΑΟΚ

Ξηλώθηκε ο χλοοτάπητας

Ξηλώθηκε ο χλοοτάπητας
Τούμπα

Ξεκίνησε η αποξήλωση του χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Τούμπας

Σήμερα το πρωί η εταιρεία που ανέλαβε το έργο της τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τούμπας ξεκίνησε τις εργασίες της με την αποξήλωση του υπάρχοντος που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί αύριο. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει τοποθετηθεί ο καινούριος που θα χρειαστεί με τη σειρά του περίπου 20 μέρες ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.
Η συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον «Γηραιό» στο γήπεδο της Τούμπας είναι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Όσο για το πότε είναι να γίνει αυτή; Αν η πρεμιέρα οριστικοποιηθεί την Τετάρτη για το Σαββατοκύριακο τότε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου αλλιώς αν είναι να γίνει η πρεμιέρα εκείνη την ημέρα θα πάει για τις 30 του μήνα.

Στα αγωνιστικά το απόγευμα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής με τον Γιώργο Παράσχο να ανεβάζει τους ρυθμούς του. Το πρωί εξάλλου οι τέσσερις τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ (Φερνάντεζ, Κυριακίδης, Γλύκος και Τοχούρογλου) έκαναν μία έξτρα προπόνηση ταχυδύναμης υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Καραβέλη ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.Σνάουτσνερ και Αραμπατζής παραμένουν εκτός πλάνων για τον Παράσχο εν όψει του παιχνιδιού της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια, καθώς ο Πολωνός είναι τιμωρημένος από πέρσι και ο Έλληνας μπακ χαφ είναι εγχειρισμένος.

Ο Σάλμον αναμένεται στην διάρκεια της εβδομάδας να μπει πλέον σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ ενώ ο Βασίλης Λάκης που είχε έναν τραυματισμό από το φιλικό με τον Πανσερραϊκό θα ανεβάσει με τη σειρά του ρυθμούς χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα είναι 100% έτοιμος εν όψει Ξάνθης.

Οι Κνολ και Γκονζάλες θα μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τις αμφιβολίες που υπάρχουν για τον πρώτο να έχουν να κάνουν με τη φυσική του κατάσταση η οποία θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες μέρες.Όσον αφορά τώρα τον Αιγύπτιο Σικαμπάλα και την επιθυμία που εξέφρασε σε επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να επιστρέψει ήταν επόμενο να σκορπίσει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας. Για το λόγο αυτό ήδη ετοιμάζονται κινήσεις για να δρομολογηθεί η επιστροφή του.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ