ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Xωρίς άμυνα με ΑΕΚ

Xωρίς άμυνα με ΑΕΚ
Κατεμής

Πολλά τα προβλήματα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Αμφίβολος ο Κατεμής

Η απόφαση να μην ακολουθήσει την ομάδα ο αρχηγός στα παιχνίδια με ΑΕΚ και "ΗΡΑ" έχει μια λογική βάση. Αυτή τη στιγμή οι "Περιστεριώτες βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του και μια νίκη από το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ΄προσδωκούν ότι καλύτερο, αλλά χωρίς να χάνβουν και τον κόσμο ακόμα και σε περίπτωση ήττας. Σίγουρα το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι πολύ πιο κρίσιμο, ωστόσο είναι καλύτερο να λείψει και από αυτό ο Κορακάκης, ώστε να είναι στη διάθεση του προπονητή του για την δύσκολη συνέχεια στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές.

Oι τραυματίες

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ για τον Σέρβο τεχνικό, καθώς υπάρχουν και κάποια προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα οι Γεωργίου, Κατεμής και Κουτσοσπύρος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος πάντως αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Κυριακάτικης αναμέτρησης, καθώς το πρόβλημα στον τετρακέφαλο δεν είναι τόσο σοβαρό. Σήμερα άλλωστε θα προπονηθεί μαζί με όλη την ομάδα.

Εξάλλου όλο το πρόγραμμα θα ακολουθήσει και ο Γεωργίου για να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να βρίσκεται στην αποστολή. Αν δεν καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα και μείνει εκτός αποστολής, ο Ατρόμητος θα είναι αναγκασμένος να πάει στο "Σπύρος Λούης" χωρίς τους δύο βασικούς του στόπερ.

Αντίθετα, πιο δύσκολη φαίνεται η περίπτωση του Κατεμή, η συμμετοχή του οποίου στον αγώνα με την "Ένωση" κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Χωρίς οπαδούς στο ΟΑΚΑ

Στο μεταξύ χωρίς την συμπαράσταση των φίλων του θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής, ο εκπρόσωπος του Ατρομήτου και υπεύθυνος της διαχείρισης εισιτηρίων, Φάνης Γρηγορόπουλος, άκουσε τον ταξίαρχο, Δημήτρη Σταφυλά, να απαγορεύει τη μετακίνηση οπαδών σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος. Επίσης, δεν πρόκειται να λειτουργήσει κερκίδα για τους μεμονωμένους φιλάθλους που τυχόν θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς.

*Βραβείο για την πολυετή του προσφορά στο ποδόσφαιρο θα λάβει ο Γιώργος Κορακάκης την προσεχή Δευτέρα στην κοπή της πίτας του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.


















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ