ΙΩΝΙΚΟΣ

Xωρίς απρόοπτα...

Xωρίς απρόοπτα...
ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Χωρίς προβλήματα και με όλους τους παίκτες συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ιωνικού

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά δύο προπονήσεις (07.30 και 18.00), ενώ ενδιάμεσα (11.30) το ένα από τα τρία γκρουπ, όπως τους έχει χωρίσει η τεχνική ηγεσία, πηγαίνει εναλλάξ για βάρη και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Σήμερα κλείστηκε και ο πρώτος φιλικός αγώνας που θα γίνει στο Καρπενήσι και μάλιστα θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ καθώς στο πλαίσιο των πολύ καλών και φιλικών σχέσεων του κ. Κανελλάκη με τον κ. Πηλαδάκη, ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (18/7, 18.00) τη Λάρισα που προετοιμάζεται στο ίδιο κέντρο.

Αυτός είναι ο πρώτος φιλικός αγώνας του Ιωνικού στην περίοδο της προετοιμασίας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι, καθώς ο κ. Μπάριος, έχει ζητήσει το κλείσιμο πολλών φιλικών αγώνων. Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο, ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Χαϊδάρι (8/8 εκτός έδρας), τον Λεβαδειακό (16/8 εντός), τον Ατρόμητο (18/8 εκτός), τον Ηλυσιακό (22/8 εντός), το Αιγάλεω (25/8 εκτός) και τον Εθνικό (29/8 εντός).

Στο μεταξύ, συνεδρίασε σήμερα το ΔΣ της ΠΑΕ και ασχολήθηκε με όλα τα θέματα της ομάδας, ενώ οι κ.κ. Κανελλάκης και Ξανθόπουλος συζήτησαν τόσο για μεταγραφές, αλλά και για τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Αυτοί είναι οι Ατσάλης, Αποσκίτης, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι κλήθηκε σε απολογία γιατί δεν παρουσιάστηκε στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας περιόδου, Τριανταφυλλίδης, Κακαράς, Γκριφίσιας, Λάπατας, Κάτσαρης και Τζαναβάρας. Ο τελευταίος που έκανε καλό πρωτάθλημα πέρσι στη Γ εθνική με τον Αιολικό, θα καταλήξει κατά πάσα πιθανότητα στο Κορωπί.

Τέλος, και τυπικά παρελθόν για τον Ιωνικό αποτελεί ο Στάθης Ρόκας, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει. Η ΠΑΕ Ιωνικός τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε επί τρία χρόνια στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.















TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ