ΤΣΕΛΣΙ

Xωρίς Καρβάλιο, Μπάλακ στο τελικό

Xωρίς Καρβάλιο, Μπάλακ στο τελικό
καρβαλιο

Η Τσέλσι θα στερηθεί των υπηρεσιών των δυο παικτών της λόγω τραυματισμού στο τελικό του κυπέλλου

Ο Μπάλακ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στον αστράγαλο του και παρόλο που έχει μπει σε ρυθμούς προπόνησης δεν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει μέχρι τις 19 του Μάη.
Ο Καρβάλιο απεκόμισε ένα τραυματισμό στις αρχές του Μάη από το παιχνίδι με τη Μπόλτον έτσι και αυτός δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Όταν ρωτήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τις πιθανότητες που έχουν οι δυο παίκτες να προλάβουν το τελικό απάντησε: Ο Μπάλακ έχει 0% πιθανότητες να παίξει και ο Καρβάλιο 1%. Όταν ρωτήθηκε ο Πορτογάλος προπονητής για την απόφαση του Μπάλακ να κάνει την εγχείρηση και την απθεραπεία του στη Γερμανία χωρίς να έχει τη συγκατάθεση της Τσέλσι απάντησε:

"Ο Μίκαελ είναι τραυματίας. Εγώ δεν έχω σχέση με τους τραυματισμένους παίκτες,είναι η αλήθεια. Οι τραυματίες είναι για το ιατρικό τμήμα. Είμαι ο προπονητής και πρέπει να προπονώ παίκτες έτοιμους να παίξουν. Τους τραυματίες τους θυμάμαι όταν μου λείπουν. Παρόλα αυτά δεν έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Πρέπει να συγκεντρώνομαι στους έτοιμους παίκτες."

Ακόμη ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πρόβλημα με τον Ντιντιέ Ντρογμπά ο οποίος έχει τραυματιστεί επίσης στον αστράγαλο αλλά και τον νεαρό Σκοτ Σινκλαίρ ο οποίος έσπασε το μετατάρσιο του στο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.






TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ