ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξόρκισε το φάντασμα του Μήτρογλου

Ξόρκισε το φάντασμα του Μήτρογλου
Καραμάνος Λαζαρίδης INTIME SPORTS

Το γκολ του Τάσου Καραμάνου στην Βέροια ήταν το πρώτο... σεντερφορίσιο του Ατρόμητου μετά από έντεκα σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (video)

Ο Ατρόμητος έχασε μέσα από τα χέρια του τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού αν και προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Βέροιας, στο τέλος ισοφαρίστηκε με δυο γκολ στο 88' και το 90'.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι βέβαια κρατάμε το γεγονός πως, επιτέλους, για την ομάδα του Περιστερίου σκόραρε επιθετικός, κάτι που είχε να συμβεί από την περσινή σεζόν!

Ήταν το παιχνίδι στο Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ, όταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για να έρθει ο Κώστας Μήτρογλου και να ισοφαρίσει, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο.

Από τότε έχουν περάσει έντεκα αγώνες χωρίς να σκοράρει καθαρόαιμος επιθετικός για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς (8 σερί τη φετινή σεζόν).

Ξόρκισε το "φάντασμα"

Μέχρι και πριν την αναμέτρηση με την Βέροια, ο Ατρόμητος είχε πετύχει έξι γκολ, τα οποία πέτυχαν έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές (Επστάιν, Σουμπίνιο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Γεωργέας (αυτογκόλ))!

Μάλιστα οι τρεις από αυτούς είναι αμυντικοί και οι άλλοι τρεις μέσοι. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Νίκος Γεωργέας με το αυτογκόλ του το Σάββατο (6/8/2012).

Ο Τάσος Καραμάνος λοιπόν... ξόρκισε το φάντασμα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος όπως είπαμε είχε πετύχει το προηγούμενο σεντερφορίσιο γκολ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ