ΕΥΡΩΠΗ

Ξύλο σε διαιτητή στην Βουλγαρία

Ξύλο σε διαιτητή στην Βουλγαρία

Επίθεση από τους διοικούντες την Τσέρνο Μόρετς υποστήριξε ότι δέχθηκε ο διαιτητής Άντον Γκένοφ, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα με τη Λοκομοτίβ Σόφιας που έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο Γκένοφ, εκ των κορυφαίων διαιτητών στην Βουλγαρία, κατελόγισε πέναλτι υπέρ της Λοκομοτίβ λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, με το οποίο η ομάδα της Σόφιας ισοφάρισε το σκορ και έβαλε τις βάσεις για την εξασφάλιση ενός εκ των εισιτηρίων που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.

"Με χτύπησε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Τσέρνο Μόρετς στο στήθος, δύο φορές, ενώ δέχθηκα απειλές από τον εκτελεστικό διευθυντή της ίδιας ομάδας στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια", δήλωσε ο Γκένοφ.

Και συνέχισε: "Δεν θέλω να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι διαιτητές εξηγήσαμε τα πάντα στην αστυνομία. Αργότερα δέχθηκαν ένα μήνυμα στο κινητό μου, με απειλές κατά της ζωής μου. Σε καμία περίπτωση δεν μετανοιώνω για την απόφασή μου. Ήταν σίγουρα πέναλτι", συμπλήρωσε ο Γκένοφ.

Η Λοκομοτίβ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Τσέρνο Μόρετς και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ