ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξύλο στην Παιανία

Ξύλο στην Παιανία
μαντζιος, γκονζαλες

Στα χέρια ήρθαν Γκονζάλες και Μάντζιος. Συνάντηση "Τζίγγερ"-Σουφλιά (07/12) για Βοτανικό

Κατά την διάρκεια του προγράμματος οι δυο παίκτες έκαναν παρατηρήσεις ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα κουβέντα στην κουβέντα, ν' ανάψουν τα αίματα και οι δυο ποδοσφαιριστές να έρθουν στα χέρια.

Ο Έκι κινήθηκε προς τον συμπαίκτη του και προσπάθησε να του ρίξει κουτουλια (!), ενώ ο Μάντζιος "απάντησε" μ' ένα χαστούκι (!). Κι ενώ η κατάσταση ήταν έτοιμη να ξεφύγει απο κάθε έλεγχο, παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το περιστατικό έλαβε τέλος, με τον Βίκτορ Μουνιόθ να είναι απογοητευμένος με όσα είδε να γίνονται μπροστά του.

Πρώτος παρενέβη ο Πιερ Εμπέντε, ο οποίος προσπαθώντας να τους χωρίσει είπε στον Γκονζάλες: "Τι είναι αυτά που κάνεις; Ντροπή σου. Πώς θα πάμε έτσι να παίξουμε για το πρωτάθλημα; Πώς θα νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα;".


Μετά το τέλος της προπόνησης το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν βαρύ, καθώς το άσχημο αυτό περιστατικό "έρχεται" να διαταράξει την ηρεμία που είχε η ομάδα μετά την έλευση του Βίκτορ Μουνιόθ στην τεχνική ηγεσία.

Εξάλλου την περασμένη εβδομάδα είχε δημιουργηθεί ένα παρόμοιο περιστατικό με πρωταγωνιστές και πάλι τον Αργεντινό, με τον Θεοδωρίδη. Η διαφορά είναι ότι ο δεύτερος δεν έδωσε συνέχεια και προτίμησε να μην ασχοληθεί με τις παρατηρήσεις του συμπαίκτη του. Στο παρελθόν ο Έκι έχει πέσει σε αντίστοιχα παραπτώματα, με τους Παπαδόπουλο και Γκέκα.

Βεβαίως τέτοια περιστατικά είναι αδικαιολόγητα να συμβαίνουν σε μια ομάδα. Η συμπεριφορά αμφοτέρων δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη, αφού ήδη κλήθηκαν σε απολογία και πιθανότατα θα τους επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, προς γνώση και συμμόρφωση.

Συνέντευξη Τύπου για γηπεδικό



Ο μεγάλος καημός όλου του Παναθηναϊκού κόσμου δεν είναι άλλος από το νέο "σπίτι" της ομάδας που θα γίνει στο Βοτανικό. Η ΠΑΕ σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας πως τη Δευτέρα 11/12 στις 14.00 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου στον πολυχώρο Αθηναΐς, για το σχεδιασμό του νέου γηπέδου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, στον πολυχώρο Αθηναϊς στον Βοτανικό θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τον σχεδιασμό του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού"

και συνάντηση με Σουφλιά



Προπομπός της συνέντευξης Τύπου, όμως για το γηπεδικό είναι πως την Πέμπτη (07/12) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του "Τζίγγερ" με το Γιώργο Σουφλιά με αντικείμενο της κουβέντας τα έργα υποδομής στην περιοχή του Βοτανικού, τα οποία γίνονται υπό την εποπτεία του ΥΠΕΧΩΔΕ κι η οποία έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη.

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται να αναλύσει ο κ. Σουφλιάς την τοποθετησή του πριν λίγες μέρες πως αν οι "πράσινοι" είχαν επιλέξει την περιοχή του Ελληνικού, οι καθυστερήσεις θα ήταν λιγότερες και το έργο θα είχε ήδη ξεκινήσει.

Διαψεύδει η ΠΑΕ για τον Βραζιλιάνο



Χθες αργά το βράδυ είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια σενάρια περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Γκοϊάς, Ροντρίγκο Ντε Σόουζα.

Στην ΠΑΕ όμως δηλώνουν άγνοια επί του θέματος και διαψεύδουν το γεγονός περί απόκτησης του πρώτου σκόρερ του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Το σίγουρο είναι πως όσο πλησιάζει ο Γενάρης, ο μήνας των μεταγραφών, ολοένα και θα πληθαίνουν τα σενάρια για μεταγραφικές κινήσεις του "τριφυλλιού", ειδικά τώρα που οι αντικειμενικές αδυναμίες της ομάδας έχουν αρχίσει να "φωνάζουν" πως χρειάζονται λύση.

Αδεια ο Βίκτορ και ανάλυση για Αρη

Απών από την σημερινή προπόνηση ήταν ο Βίκτορ Σάντσεθ, όπου μετέβη με ειδική δικαιολογημένη άδεια για την Ισπανία (λόγω μιας προσωπικής του υπόθεσης). Πριν από το ξεκίνημα της προπόνησης ο ο κ. Μουνιόθ ανέλυσε μέσω του DVD τα λάθη τα οποία οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα, δείχνοντας αρκετά ενοχλημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά αρκετών παικτών του στο "Κλεάνθης Βικελίδης", γεγονός που ζήτησε να μην ξαναδεί.

" Δεν θέλω να χρεώσω ευθύνες σε κανέναν ξεχωριστά .Είμαστε ομάδα, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να τα διορθώνουμε και να μην τα επαναλαμβάνουμε σε κάθε ματς. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι δεν είχαμε πάθος. Ότι χάναμε τη μπάλα και μετά περπατάγαμε αντί να τρέχουμε για να τη ξανακερδίσουμε" ήταν μερικά λόγια από όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Στο πρόγραμμα μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις στην ταχύτητα και το κράτημα της μπάλας σε μικρό χώρο, καθώς επίσης και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Ηλίας Κώτσιος.































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ