CHAMPIONS LEAGUE

"Ξύπνησε" και τραυματίστηκε ο Φαν Πέρσι

"Ξύπνησε" και τραυματίστηκε ο Φαν Πέρσι

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στο Champions League και το πρώτο του φέτος με την ManUtd, οδηγώντας την στους "8", αλλά τραυματίστηκε και οι Άγγλοι περιμένουν με αγωνία τις εξετάσεις της Πέμπτης

Ο ήρωας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, Ρόμπιν φαν Πέρσι, πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στην καριέρα του στο Champions League, ενώ φέτος είχε σκοράρει μόνο μία φορά, στην πρεμιέρα των ομίλων με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Είναι μάλιστα το πρώτο του χατ-τρικ στην φετινή σεζόν με την φανέλα των "κόκκινων διαβόλων", καθώς είχε πετύχει ένα, αλλά με την εθνική Ολλανδίας στις 11 Οκτωβρίου στη νίκη των Oranje με 8-1 επί της Ουγγαρίας.

Το τελευταίο με τον σύλλογό του ήταν επίσης σε νίκη με 3-0 στο "Ολντ Τράφορντ" στις 22 Απριλίου 2013 κόντρα στην Άστον Βίλα.

Έγινε μάλιστα ο πρώτης παίκτης της ManUtd που κάνει χατ-τρικ σε νοκ-άουτ ματς του Champions League και 5ος συνολικά στην διοργάνωση μετά τους Άντι Κόουλ, Ρουντ φαν Νίστελροϊ, Γουέιν Ρούνεϊ και Μάικλ Όουεν.

Φέτος χατ-τρικ στο Champions League πριν τον Ρόμπιν φαν Πέρσι έκαναν οι Κώστας Μήτρογλου του Ολυμπιακού (με Άντερλεχτ), Αρτούρο Βιντάλ της Γιουβέντους (με Κοπεγχάγη), Άλβαρο Νεγκρέδο της Μάντσεστερ Σίτι (με ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα (με Άγιαξ).

Φυσικά, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι μία κατηγορία μόνος του, καθώς έχει πετύχει 4 γκολ για της Παρί Σεν-Ζερμέν με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο (στο Βέλγιο έκανε το χατ-τρικ και ο Μήτρογλου).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αγωνιστεί στα 7 από τα 8 ματς της Ρεάλ, έχει σκοράρει σε όλα φτάνοντας τα 13 γκολ, αλλά δεν έχει κάνει χατ-τρικ. Συγκεκριμένα έχει σκοράρει από δύο φορές σε 6 ματς και μία σε ένα!

Αγωνία για τον τραυματισμό

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Φαν Πέρσι τραυματίστηκε στο γόνατο, ο Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε αργότερα πως δεν φαίνεται σοβαρό το πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο (Πέμπτη) που θα κάνει εξετάσεις και πρόσθεσε: "Ήταν εξαιρετικός, δεν πετυχαίνουν πολλοί χατ-τρικ στο Champions League".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ