ΜΙΛΑΝ

Ύμνοι Μπερλουσκόνι για Ροναλντίνιο

MILANO 16.10.2007
REDAZIONE RCS-GAZZETTA DELLO SPORT
SILVIO BERLUSCONI CHATTA ONLINE/ph Fabio Bozzani/Sport/Calcio - MILANO 16.10.2007
REDAZIONE R.C.S. 
SILVIO BERLUSCONI CHATTA ONLINE CON I LETTORI DELLA GAZZETTA - Fotografo: FABIO BOZZANI
Μπερλουσκόνι-Μίλαν MILANO 16.10.2007 REDAZIONE RCS-GAZZETTA DELLO SPORT SILVIO BERLUSCONI CHATTA ONLINE/PH FABIO BOZZANI/SPORT/CALCIO - MILANO 16.10.2007 REDAZIONE R.C.S. SILVIO BERLUSCONI CHATTA ONLINE CON I LETTORI DELLA GAZZETTA - FOTOGRAFO: FABIO BOZZANI

Μέλι για τον Ροναλντίνιο έσταζε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά το τέρμα που πέτυχε και χάρισε τη μεγάλη νίκη στη Μίλαν επί της Ίντερ στο ντέρμπι

Ο Βραζιλιάνος άσος άνοιξε λογαριασμό με τον καλύτερο τρόπο και αφιέρωσε το γκολ στον Ιταλό πρωθυπουργό που είχε γενέθλια.
"Ο Ροναλντίνιο μας προσέφερε ένα σπουδαίο τέρμα με το δικό του στυλ. Είπε μετά ότι αφιέρωσε το γκολ σε μένα για τα γενέθλια μου όπως όλη η ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό το δώρο", είπε πιο χαρακτηριστικά ο Μπερλουσκόνι για να συμπληρώσει:

" Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και ένα παιχνίδι με πολύ δύναμη, αποφασιστικότητα και πάθος μαζί με την τεχνική". Ο Κάρλο Αντσελότι εξάλλου τόνισε:

" Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη χρονιά, με δύο ήττες, αλλά νομίζω πως βρήκαμε το δρόμο μας. Καταφέραμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου και φαίνεται πως έχουμε αφήσει πίσω μας το κακό ξεκίνημα, αφού νικήσαμε τη Λάτσιο και την Ίντερ.

Δεν έχουμε φυσικά πετύχει τίποτα ακόμη, αλλά είναι σαφές πως η ομάδα βρίσκεται και πάλι στο σωστό δρόμο".






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ