ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπάρχει... άλλος (επιθετικός)

Υπάρχει... άλλος (επιθετικός)
Μάρκους Μπέργκ

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Σισέ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις. Γκέκας και Μάρκους Μπέργκ στο στόχαστρο.

Η υπόθεση του Γάλλου άσου ήταν από την αρχή δύσκολη. Διαβάζοντας μάλιστα τα αγγλικά δημοσιεύματα εδώ και μία εβδομάδα, ήταν φανερό πως η ΚΠΡ έψαχνε τρόπο για να εξασφαλίσει χρήματα από την παραχώρηση του Σισέ. Κάτι που σας είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες.

Τελικά ο 31άχρονος φορ αποδέχθηκε την πρόταση ομάδας από το Κατάρ, η οποία θα πληρώσει 500.000 ευρώ στην ΚΠΡ ως "ενοίκιο" και 1.2 εκ. ευρώ στον Σισέ. Τα διπλάσια χρήματα δηλαδή από εκείνα που του έδιναν στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια ο Σισέ έστειλε μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ζητώντας συγγνώμη που δεν μπόρεσε να έρθει στην ομάδα τον Γενάρη και το άφησε ανοιχτό για το καλοκαίρι.

Όπως και να έχει η υπόθεση του Σισέ έχει κλείσει (εκτός κι αν γίνει καμιά έκπληξη) και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις.

Επιθετικός και γρήγορα!

Την Πέμπτη θα γίνει μία σύσκεψη όσον αφορά τα μεταγραφικά. Εκεί θα ζητηθεί από ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται η ΠΑΕ, να βρεθούν λύσεις επιθετικών που θα δώσουν λύση στο σκοράρισμα, δίχως να κοστίζουν αρκετά χρήματα.

Ο Φάνης Γκέκας είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους πράσινους και όσο δεν βρίσκει ομάδα, το σενάριο να επιστρέψει στην Ελλάδα (ο ίδιος είπε πως θα γυρίσει μόνο για την ΑΕΛ), μοιάζει πιο πιθανό.

Σύμφωνα με τον Τύπο την Πέμπτη ωστόσο, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ από το Αμβούργο. Ο 26άχρονος φορ έχει αγωνιστεί μόλις σε 12 ματς (σε 4 διοργανώσεις) με την γερμανική ομάδα, έχοντας πετύχει 2 γκολ και δίνεται δανεικός.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση της Πέμπτης, όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Ο χρόνος πάντως πιέζει και τα δύσκολα ματς με Αστέρα και Ατρόμητο εκτός πλησιάζουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ