ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υπάρχει καπνός για Μήτρογλου και Καμπιονάτο

Υπάρχει καπνός για Μήτρογλου και Καμπιονάτο
Μήτρογλου

Δημοσίευμα στην Ιταλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον ομάδων από το Καμπιονάτο για τον Κώστα Μήτρογλου, κάτι που δεν απέχει μακριά από την πραγματικότητα.

Ξεκινάμε με το αυτονόητο. Ακόμα είναι νωρίς. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας φορ πήρε μία σπουδαία μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, είχε και μία ταλαιπωρία με έναν τραυματισμό και πλέον πρέπει να σκεφτεί καλά το επόμενο βήμα του.

Θα είναι αυτό στην Ιταλία; Σύμφωνα με το "Sky Italia" Ίντερ και Νάπολι εξετάζουν την περίπτωση τους. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες αυτό δεν απέχει μακριά από την πραγματικότητα, ειδικότερα για την πρώτη ομάδα.

Όμως, όπως είπαμε και στην αρχή, ακόμα είναι νωρίς. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουμε αρκετά γύρω από τις συνθήκες με τις οποίες θα μπορέσει ο Έλληνας στράικερ να αποχωρήσει από την Φούλαμ.

Μέχρι τότε κρατήστε μικρό καλάθι. Μένουν 1-2 ραντεβού ακόμα μένει να μάθουμε τις προθέσεις των Άγγλων, δηλαδή αν θα τον δώσουν δανεικό με ακριβό ή φθηνό "ενοίκιο" και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Κώστας Μήτρογλου δύσκολα θα παραμείνει "κότατζερ" τη νέα περίοδο χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Πρέμιερ Λιγκ τον αποχαιρέτησε οριστικά (η Τότεναμ πάντα το τσεκάρει).

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως στην Ιταλία γενικότερα βλέπουν Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι δυο συμπαίκτες, από ομάδα που τα πήγε εξαιρετικά φέτος, που αρέσουν αρκετά.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ