ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψαν Ζεβλάκοβ και Ντομί

Υπέγραψαν Ζεβλάκοβ και Ντομί
ζεβλακοβ-ντομι

Ένα τυπικό θέμα λύθηκε το Σάββατο (20/6), με τους Ζεβλάκοβ και Ντομί να υπογράφουν τα συμβόλαιά τους

Το μεσημέρι του Σαββάτου (20/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Μίχαλ Ζεβλάκοβ και Ντιντιέ Ντομί. Ο νταμπλούχος Ελλάδας είχε συμφωνήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη των καλοκαιρινών τους διακοπών, όμως τα δύο θέματα ξεκαθάρισαν οριστικά, μετά την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων για τα επόμενα 1+1 χρόνια.
Τόσο ο 33άχρονος (22/4/1976) Μίχαλ Ζεβλάκοβ όσο και ο 31άχρονος (2/5/1978) Ντιντιέ Ντομί αγωνίζονται στον Ολυμπιακό τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός μετράει 98 συμμετοχές και 2 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και ο Γάλλος αριστερός οπισθοφύλακας έχει φορέσει συνολικά 55 φορές την ερυθρόλευκη φανέλα, χωρίς γκολ στο ενεργητικό του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: " Με την υπογραφή των συμβολαίων τους, διάρκειας για 1+1 χρόνο, ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τους ποδοσφαιριστές Μίκαλ Ζεβλάκοφ και Ντιντιέ Ντομί".

Πρώτη προπόνηση με τον Κετσπάγια

Την Παρασκευή (19/6) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να εκθειάζει τον Τιμούρ Κετσπάγια στους παίκτες της ομάδας. Η πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών υπό τις οδηγίες του Γεωργιανού προπονητή πραγματοποιήθηκε το πρωΐ του Σαββάτου (20/6), καθώς η πρώτη ημέρα αναλώθηκε σε εξετάσεις.

Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν στις 09:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Το πρόγραμμα της προπόνησης, η οποία είχε διάρκεια πλέον της μιάμισης ώρας, περιλάμβανε φυσική κατάσταση και παιχνίδια με μπάλα. Οι Πειραιώτες θα προπονηθούν και το απόγευμα στις 19:30, ενώ η τελευταία επί ελληνικού εδάφους προπόνηση, πριν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας (η αποστολή θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 22/6), θα γίνει την Κυριακή (21/6), στις 09:00.

Ζήτησαν παράταση οι υποψήφιοι μέτοχοι

Η πολυαναμενόμενη Γενική Συνέλευση του πειραϊκού συλλόγου, με θέμα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναβάλλεται για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η Γ.Σ. ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (22/6), αλλά ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να αναβάλει, προς το παρόν, τη διαδικασία, καθώς κάποιοι από τους υποψήφιους νέους μετόχους ζήτησαν παράταση χρόνου προκειμένου να αναλύσουν καλύτερα τις προϋποθέσεις για την ενδεχόμενη είσοδό τους στα κοινά του Ολυμπιακού. Πάντως, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παραμένουν ακλόνητα φαβορί για να πάρουν στην κατοχή τους ένα σημαντικό ποσοστό μετοχών, ενώ πάντα στο προσκήνιο βρίσκονται οι Γιώργος Γλου, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ