ΑΕΚ

Υπέγραψε για 2 χρόνια ο Αλεξόπουλος

Υπέγραψε για 2 χρόνια ο Αλεξόπουλος
Αλεξόπουλος

Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με 180.000 ευρώ για κάθε χρόνο ο Γιώργος Αλεξόπουλος ανανεώνοντας με την ΑΕΚ

Ο αμυντικός της "Ένωσης" είχε τις τελευταίες ημέρες συζητήσεις με τον Ντέμη Νικολαϊδη, που του διεμήνυσε την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ. Από την πρώτη επαφή είχε γίνει φανερό πως υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές για να συνεχιστεί η συνεργασία κάτι που έγινε σαφές στον αμυντικό, τόσο από τον Ντέμη Νικολαϊδη όσο και από τον Γιώργο Δώνη.

Στην ΑΕΚ μάλιστα "ταρακονούθηκαν" από τις προτάσεις που είχε ο αμυντικός από άλλες ομάδες και πιό συγκεκριμένα από ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης και αποφάσισε να προσφέρει στον Αλεξόπουλο ένα καλό συμβόλαιο με αποδοχές στα 180.000 ευρώ για κάθε ένα από τους δυο χρόνους του συμβολαίου του.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιώργος Αλεξόπουλος, δήλωσε στο aekfc.gr

" H επιστροφή μου στα γήπεδα μετά από δύο χρόνια απουσίας, θα γίνει και πάλι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μια επιστροφή που την οφείλω στην ομάδα, στον κόσμο και σε όσους ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας αλλά και στον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιώργο Δώνη, που μου έδωσαν ξανά τη δυνατότητα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο, διεκδικώντας μαζί με τους συμπαίκτες μου τίτλους στην Ελλάδα και μεγάλες διακρίσεις στην Ευρώπη.

Για μένα μοιάζει σαν ένα καινούργιο ξεκίνημα και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στα γήπεδα, για να βοηθήσω και εγώ για την επίτευξη των στόχων μας που θα κάνουν τον κόσμο της ομάδας μας υπερήφανο



".

Σε δύο στάδια η προετοιμασία της ομάδας

Στην περιοχή Fuschlsee, στο Salzburg της Αυστρίας, θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει στις 7 Ιουλίου με προορισμό το Μόναχο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην περιοχή Fuschlsee όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Jagdhof.

Kατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία, η ομάδα θα δώσει ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

H αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 19/7. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει και δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, 24/7 – 4/8 όπου θα δώσει φιλικά παιχνίδια (Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες)













TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ