ΜΙΛΑΝ

Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Μάριο Γέπες

Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Μάριο Γέπες
Γέπες-Κιέβο

Διετές συμβόλαιο με τους "ροσονέρι" που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι υπέγραψε ο Μάριο Γέπες

Ο Γέπες, το συμβόλαιο του οποίου με την Κιέβο Βερόνα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής με τα χρώματα της Κιέβο Βερόνα και όπως όλα δείχνουν οι Μιλανέζοι ήταν αυτοί που πρόλαβαν να τον "αρπάξουν" μέσα από τα χέρια αρκετών άλλων ευρωπαϊκών ομάδων που τον είχαν βάλει και αυτές στο... μάτι.
Αναμφίβολα πρόκειται για μία "έξυπνη" κίνηση από πλευράς της ομάδας του Λεονάρντο, καθώς φέρνει έναν έμπειρο παίκτη (αρχηγός της Εθνικής Κολομβίας) για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί από την αποχώρηση του Φαβάλι και ενδεχομένως του Καλάτζε, με τον Γέπες να μη χρειάζεται καν να φτιάξει βαλίτσες για Μιλάνο καθώς εκεί κατοικούν ήδη η γυναίκα και τα δύο παιδιά του.

Απολαύστε ζωντανά το Campionato από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Τετάρτη 24/03 στις 21.45 τις αναμετρήσεις Μπάρι-Σαμπντόρια και Πάρμα-Μίλαν, την Πέμπτη 25/03 στις 21.45 Νάπολι-Γιουβέντους, το Σάββατο 27/03 στις 21.45 Παλέρμπο-Μπολόνια και την Κυριακή 28/03 στις 16.00 Νάπολι-Κατάνια και Σαμπντόρια-Κάλιαρι.






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ