ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπέγραψε και ο Λεάντρο

O 23χρονος Βραζιλιάνος Άλεξ Λεάντρο Ντε Σόουζα είναι και επισήμως παίκτης του "Γηραιού"

Ο Άλεξ Λεάντρο Ντε Σοόουζα αν και υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ηρακλής όπως ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής με την υπόλοιπη αποστολή στην Πορταριά του Πηλίου και στην διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου.
Ο 22χρονος Βραζιλιάνος που έχει περάσει και από την Σιόν αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός χαφ, ενώ στην περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στην Ρουμανική Ουνιρέα από όπου στο μισό της περιόδου είχε δοθεί ως δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Ντιναμό Βουκουρεστίου που αγωνιζόταν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της Ρουμανίας.

Εκτός του Λεάντρο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Τζεόρτζε Μιράντα Ντος Σάντος γνωστός και ως Μπίνιο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεν είχε κάποιο πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δυο χρόνια επικυρώνοντας έτσι την προφορική συμφωνία που ήδη υπάρχει.

Το όλο θέμα φαντάζει περισσότερο τυπικής διαδικασίας και αναμένεται να τελειώσει μέχρι με την έκδοση και της σχετικής ανακοίνωσης ώστε στη συνέχεια να μεταβεί και αυτός στην Πορταριά του Πηλίου και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου.

Με την απόκτηση του Μπίνιο που από χθες αργά το βράδυ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στην μεσαία του γραμμή και ο ίδιος να γυρνάει σελίδα στην καριέρα του αφήνοντας πίσω του μετά από τρία χρόνια παρουσίας την Σετούμπαλ με την οποία το 2005 κατέκτησε το Κύπελλο Πορτογαλίας κόντρα στην Μπενφίκα.

Όσο για τον Ισπανό Πάρντο που χθες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport δεν έκρυψε την χαρά του και τόνισε για τον νέο σταθμό της καριέρας του πως: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Δέθηκα με την ομάδα, αν και είμαι λίγες μόνο μέρες. Ήθελα πολύ να κλείσω στον Ηρακλή. Μου άρεσε το κλίμα. Ήθελα να μείνω... Βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι θα συνεχίσω στον Ηρακλή". Αξίζει να σημειωθεί πως με την απόκτηση του Πάρντο ο Ηρακλής έχει πλέον τέσσερις τερματοφύλακες με τους άλλους τρεις να είναι οι Μπαντής, Κολίτσι και ο 18χρονος Κωνσταντίνου.

Κατά τα άλλα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ηρακλής θα κινηθεί για την απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών και μάλιστα αστραπιαία με το όλο θέμα να χειρίζεται ο Αχιλλέας Μπέος. Ίσως και μέχρι αύριο να υπάρχουν εξελίξεις όπως είχε υπογραμμίσει ο τελευταίες σε πρόσφατες δηλώσεις του. Οι δυο επόμενες μεταγραφές θα έχουν να κάνουν αρχικά με την θωράκιση της άμυνας, λογικά κεντρικού αμυντικού, καθώς επίσης και με την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Την ίδια στιγμή υπάρχει σε εκκρεμότητα η υπόθεση του Χρήστου Οξύζογλου ενώ σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί που αναπτύχθηκε χθες στην Αθήνα ο Χρήστος Μπούρμπος που λογικά θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα της ΑΕΚ θα καταλήξει στον Ηρακλή χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί.












TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ