ΠΑΟΚ

Υπέγραψε και ο Βρύζας

Υπέγραψε και ο Βρύζας
Βρυζας

Μετά τον Ιφεάνι Ουντέζε ήταν η σειρά του Ζήση Βρύζα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ

Ο παίκτης που έχει γράψει ορισμένες από τις πιο "χρυσές" σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ, εκείνος που σκόραρε μέσα στο "Χάιμπουρι" κόντρα στην Αρσεναλ του Βενγκέρ και χάρισε μια σπουδαία πρόκριση για την ομάδα του κόντρα στους "κανονιέρηδες", είναι κι επίσημα ο... υπαρχηγός της νέας προσπάθειας που γίνεται στον "Δικέφαλο" με μπροστάρη τον κολλητό του φίλο, "Ζαγόρ".
Ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης και συμπαίκτης του Ζαγοράκη στην εθνική Ελλάδας που πριν από τρία χρόνια στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Ζήσης Βρύζας επέστρεψε έτσι στην Τούμπα έπειτα από επτά χρόνια και σίγουρα με την εμπειρία του θα βοηθήσει αρκετά τους Θεσσαλονικείς ενώ στις πρώτες του δηλώσεις του τόνισε πως: "Χρειάζεται σε μία ομάδα να έχεις εμπειρία. Από την δική μου την πλευρά, αγωνιστικά αλλά και από θέμα εμπειρίας θέλω να βοηθήσω.

Η απόφαση μου πάρθηκε αφού αφουγκραστήκαμε την κοινή γνώμη, νιώθω καλοδεχούμενος που επιστρέφω στο... σπίτι του. Δεν είναι ώρα να λέμε για φιλοδοξίες, είναι μία στιγμή δύσκολη. Αυτό που προέχει είναι να έχουμε μία ομάδα που να χαίρεται όταν μπαίνει στο γήπεδο, να κάνει περήφανους τους φιλάθλους τους, να παλεύει μέσα στο γήπεδο".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ