ΙΝΤΕΡ

Υπέγραψε και παρουσιάστηκε ο Σνάιντερ

Υπέγραψε και παρουσιάστηκε ο Σνάιντερ
σνάιντερ

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ίντερ, υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, παρουσιάστηκε στο τύπο ενώ διάλεξε το No.10 για την φανέλα του (videos)

"Υπάρχει μεγάλος δρόμος για να φτάσεις την επιτυχία, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ", τόνισε ο Ολλανδός που έκανε μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.

"Η Ίντερ είναι μία εξαιρετική ομάδα, μία από τις σπουδαιότερες στον κόσμο. Νομίζω επίσης πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και είναι ευχαριστημένος που θα είναι στις υπηρεσίες του, είναι μια πρόκληση".

Ο Σνάιντερ ήθελε να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης και να παλέψει για μία θέση βασικού, αλλά τον έπεισαν και πήγε στο Μιλάνο, ενώ η μεταγραφή κόστισε 15.000.000 ευρώ.

"Ήμουν παίκτης της Ρεάλ, έτσι ξέρω από πίεση και μπορώ να την χειριστώ. Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας".

"Νιώθω... Νο.10 γιατί είμαι μέσος που παίζει. Δεν λένε τίποτα όμως οι αριθμοί, θέλω να παίξω και να είμαι σημαντικός για την ομάδα".



Η παρουσίαση του Σνάιντερ



Η άφιξή του Μιλάνο



















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ