ΑΡΗΣ

Υπέγραψε και προπονείται ο Καπετάνος

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρίσκεται από την Τρίτη ο Κώστας Καπετάνος, με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη ακολουθώντας τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη.

Ο 26χρονος μέσος βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου παρουσία του εκπροσώπου του αφού συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί με το ευχάριστο για τον Σάκη Τσιώλη είναι ότι τον έχει και πάλι στην διάθεσή του όπως επιθυμούσε από την αρχή του σχεδιασμού του νέου ρόστερ.

Μία εξέλιξη που αποτελούσε το θέλω και του Καπετάνου που ήθελε μετά τον Ολυμπιακό Βόλου τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους να συνεργαστεί και πάλι με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.

Η συμφωνία και ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κοζανίτη ήταν μία συνέχεια των επαφών που είχανε ξεκινήσει χθες με τον Κριστιάν Πορτίγια να συμφωνεί ουσιαστικά με το διαζύγιό του με το μόνο που απομένει να είναι η σχετική ανακοίνωση.

Κάτι που απομένει και για τον Καπετάνο που μετά από αρκετές μέρες άφησε την γενέτειρά του, το χωριό Ερμακιά Κοζάνης, και ήρθε το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη υπογράφοντας το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης.

Σε μία μέρα όπου επήλθε η λύση του συμβολαίου του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις παρουσία του εκπροσώπου του με τον διεθνή Λιθουανό μέσο να μετακομίζει στο Αζερμπαϊτζάν και την Ίντερ Μπακού.

Ερωτηματικό ωστόσο απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Κάρλος Τόχα με τον Κολομβιανό μέσο να βρέθηκε με την σειρά του το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έχοντας προγραμματισμένο ραντεβού.

Σε αυτό του προτάθηκε και επίσημα η μείωση των απολαβών του, όπως έχει ήδη συμβεί στον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, και πλέον απομένει να φανεί αν θα την αποδεχθεί.

Τέλος λογικά μέχρι αύριο (06/07) θα υπογράψει και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Κοτσώνης, που από την περασμένη Πέμπτη μετέχει στις προπονήσεις και που θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διετούς χρονικής διάρκειας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ