ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Υπέγραψε ο Μουμίν, αναμονή για Κοβάσεβιτς

Υπέγραψε ο Μουμίν, αναμονή για Κοβάσεβιτς
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Μουμίν από τον Παναιτωλικό με τον παίκτη να υπογράφει διετές συμβόλαιο. Αναχώρησε από το Αγρίνιο ο Καβάσεβιτς και στην ΠΑΕ περιμένουν την τελική του απάντηση στην πρόταση που του κατατέθηκε

Με την φανέλα του Παναιτωλικού οριστικά θα αγωνίζεται και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Χουσεϊν Μουμίν. Ο παίκτης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και την Πέμπτη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Αγρινιώτες, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η ανακοίνηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει: " Ο Χουσεΐν Μουμίν συμφώνησε σήμερα να παραμείνει στον Παναιτωλικό για δύο ακόμα χρόνια".

Όσον αφορά τον 30χρονο διεθνή Σέρβο μέσο, Νέναντ Κοβάσεβιτς ο οποίος βρέθηκε στο Αγρίνιο (σ.σ. αναχώρησε για την πατρίδα του την Πέμπτη), στην ΠΑΕ περιμένουν την οριστική του απάντηση.

Ο Κοβάσεβιτς αφού ξεναγήθηκε στην πόλη, το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο του συλλόγου, συζήτησε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, συμφώνησε σε όλα για συμβόλαιο συνεργασίας για τη νέα χρονιά, ωστόσο ζήτησε δύο ημέρες προθεσμία για να απαντήσει.

Ο λόγος είναι πως πρέπει να συζητήσει με την οικογένεια του, εάν θέλει να μετακομίσει στο Αγρίνιο και από την συγκεκριμένη εξέλιξη θα κριθεί αν ο Σέρβος πρώην παίκτης της Λανς θα φορέσει την φανέλα του Παναιτωλικού.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ