ΙΩΝΙΚΟΣ

Υπέγραψε ο Προχορένκοφς

Υπέγραψε ο Προχορένκοφς
προχορενκοφ

Ο Αντρέϊ Προχορένκοφς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ιωνικό

Ο διεθνής επιθετικός, θα αναχωρήσει αύριο για την πατρίδα του προκειμένου να τακτοποιήσει διάφορες προσωπικές υποθέσεις και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, απ όπου θα μεταβεί απ ευθείας στο Καρπενήσι και θα ενσωματωθεί στην ομάδα.
Μετά την απόκτηση των Γκόγκα και Προχορένκοφς, ενισχύθηκε σημαντικά η επιθετική γραμμή του Ιωνικού, η οποία ήταν η αχίλλειος πτέρνα του.

Εξάλλου, η ΠΑΕ Ιωνικός προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή, καθώς απέκτησε το νεαρό (γεννημένος το 1986), Κλεάνθη Νότα, ο οποίος μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην ομάδα Μέγας Αλέξανδρος της Δράμας και μετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο Νότας, που αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, ήταν ο δεύτερος ποδοσφαιριστής, μετά τον Γιόντη, που ξεχώρισε στις δοκιμές που έκανε ο Ιωνικός στο τέλος της περιόδου. Ο παίκτες δεν ήταν ελεύθερος, αφού είχε συμβόλαιο με την ομάδα του και ο Ιωνικός τον απέκτησε με μεταγραφή.

Στο μεταξύ, παρελθόν για τον Ιωνικό αποτελεί ο τερματοφύλακας, Γιώργος Καντιμοίρης, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει. Οσον αφορά στον Φαμπίνιο, η ΠΑΕ κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με τη βίζα του, η οποία όμως έχει ισχύ από την 10η Ιουλίου και την ημέρα αυτή ο Βραζιλιάνος άσος θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Τέλος, από τη Δευτέρα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο. Αρχική σκέψη ήταν οι κάρτες διαρκείας να κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο, αλλά επειδή οι φίλαθλοι της ομάδας έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον αποφασίστηκε να κυκλοφορήσουν από τώρα προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να τα αποκτήσουν. Αλλωστε οι τιμές είναι πολύ χαμηλές και προσιτές σε κάθε βαλάντιο.

Οι κάρτες διαρκείας στη θύρα 5 κοστίζουν 500 ευρώ, στη θύρα 1-2 100 ευρώ, έναντι 150 ευρώ που ήταν πέρσι και στη θύρα 3, η τιμή είναι 50 ευρώ, έναντι 100 ευρώ που ήταν πέρσι. Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση καρτών διαρκείας θα πρέπει να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΠΑΕ και συγκεκριμένα με τον κ. Παντελίδη στο τηλέφωνο 2104945000.










TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ