ΠΑΟΚ

Υπέγραψε ο Σάλμον

Υπέγραψε ο Σάλμον
Σαλμον

Παίκτης του ΠΑΟΚ και με την βούλα για τα επόμενα δύο χρόνια είναι πλέον ο Γκλεν Σάλμον

Ο Σάλμον θα πάρει για κάθε χρόνο του συμβολαίου του 180.000 ευρώ, συν 15 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής ενώ η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 30χρονου Νοτιοαφρικανού επιθετικού ανέφερε: « Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Νοτιοαφρικανού επιθετικού Glen Salmon για 2 χρόνια».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε πως: " Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Μία ομάδα χωρίς μεγάλα αστέρια, αλλά όλοι μαζί οι παίκτες θα είμαστε μια γροθιά, με στόχο να παίζουμε καλά και να πηγαίνουμε καλά σαν ομάδα».

Για την εντύπωση που του έδωσε μια βόλτα στην πόλη της Θεσσαλονίκης είπε: « Έκανα ένα γύρο στην πόλη, είναι πολύ καλή, και μου έδωσε ένα θετικό πρώτο συναίσθημα», ενώ για το γήπεδο της Τούμπας είπε: « Το γήπεδο είναι παλιό, αλλά ιστορικό και αυτό του δίνει ωραίο χαρακτήρα».

Όσο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο Σάλμον δήλωσε πως: « Ο Ζαγοράκης είναι ένα μεγάλο όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», κι όσο για τον ίδιο είπε: « Όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ.

Στην Ολλανδία παίζουν με έναν προωθημένο κυνηγό, αλλά εγώ προτιμώ να παίζω και με δεύτερο δίπλα μου, δε θα έχω πρόβλημα ότι σύστημα κι αν επιλέξει ο προπονητής. Είναι πιθανός ένας αριθμός 14 γκολ τη σεζόν, όπως τα κατάφερε πέρσι ο Μίετσελ.

Στόχος είναι μπω σιγά-σιγά στην ομάδα, θα προσαρμοστώ εύκολα», ενώ αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Σάλμον είπε πως: « Θέλουμε να ευχαριστηθεί ο κόσμος το ποδόσφαιρο και σιγά-σιγά με τη βοήθεια των φιλάθλων να σταθεί η ομάδα στα πόδια της».

Τέλος για την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νοτίου Αφρικής ο Σάλμον τόνισε πως: «Έχω κληθεί πολλές φορές στην Εθνική Νότιας Αφρικής, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω. Για να παίξω με την εθνική χρειάζονται πολλές θυσίες εις βάρος του συλλόγου. Ο σύλλογος είναι αυτός που πληρώνει τα έξοδα και δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες".

Επίσκεψη στον Καλαντζή

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Γιώργο Καλαντζή, στο γραφείο του τελευταίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και ο Υπουργός εκδήλωσε τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια της διοίκησης.

Τρεις ακόμη διακανονισμοί

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Πάρη Ανδράλα, Βαγγέλη Κουτσόπουλο και Βαγγέλι Πάβλι σχετικά με το διακανονισμό των χρηματικών ποσών που τους οφείλονται.





















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ