ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε ο Σιμάο

Υπέγραψε ο Σιμάο
Σιμαο

Μάτος: "Στόχος μας το πρωτάθλημα". Υπέγραψε ο 19χρονος, Σιμάο Μάτε Ζούνιορ. Μένει ο Βύντρα

Ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ, όπως αναμενόταν, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών με τον Παναθηναϊκό. Ο αμυντικός από τη Μοζαμβίκη, που ικανοποίησε τον Πεσέϊρο το διάστημα που δοκιμαζόταν, αποτελεί την 11η και ουσιαστικά τελευταία μεταγραφή των "πρασίνων".
Ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε οτι ο νεαρός αμυντικός μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Simao Mate Junior. Ο αμυντικός από τη Μοζαμβίκη υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών''.

Μετά το πέρας της προπόνησης αρκετοί παίκτες μίλησαν για τους στόχους των "πράσινων" την φετινή χρονιά μετάξύ των οποίων και ο ενδέκατος παίκτης που μετακόμισε φέτος στην Παιανία, Σιμάο Μάτε Ζούνιορ.

"Χαίρομαι που έδωσαν τη δυνατότητα να δείξω την αξία μου και κάνω ότι μπορώ για να καθιερωθώ. Είμαι ικανοποιημένος, που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό" τόνισε ο 19χρονος Αφρικάνος .



Μάτος: Στόχος μας το πρωτάθλημα"
Από την καινούργια "φουρνιά" και ο Μαρσέλο Μάτος ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουν για τον τίτλο και θέλουν άμεσο σύμμαχο τους οπαδούς της ομάδας.

"Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Πρόκειται για δύο πολύς καλές ομάδες. Ελπίζουμε να νικήσουμε. Είναι σημαντικό να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Ξέρω ότι δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο. Στόχος μας να πάρουμε το πρωτάθλημα μετά τέσσερα χρόνια"

είπε ο Βραζιλιάνος μέσος .



Από τους λεγόμενους "παλιούς" ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έστειλε επίσης μήνυμα στους οπαδούς ενώ ο Αντρέας Ίβανσιτς μίλησε για την επιστροφή του.

"Θέλω να είναι ήρεμοι οι φίλαθλοι μας και να απολαύσουν το παιχνίδι" τόνισε χαρακτηριστικά ο "Παπ", ενώ ο Αυστριακός μέσος είπε: "Νιώθω καλύτερα. Πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα πάρω μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Μετά τη διακοπή θα είμαι έτοιμος".



Mένει Παιανία και ο Βύντρα

Την ίδια ώρα, φαίνεται να ξεκαθαρίζει οριστικά το θέμα του Λουκά Βύντρα, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στο "τριφύλλι". Ο παίκτης με τον οποίο διαπραγματεύονται οι "πράσινοι" για να αντικαταστήσει τον ακραίο διεθνή μπακ δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θ’ απαντήσει αρνητικά στην Χέρτα Βερολίνου για τον 26χρονο διεθνή αμυντικό. Ο Βύντρα περιμένει τις εξελίξεις για να μάθει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται.
Ο ίδιος θα ήθελε να πάει στην Γερμανία και να φορέσει την φανέλα της Χέρτα, αλλά δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό

"Η ομάδα δεν βρίσκει άλλον παίκτη και κατά 99% μένω. Ήθελα να πάω, αλλά δεν πειράζει. Εφόσον μείνω, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και είμαι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό", έλεγε στους συμπαίκτες του ο διεθνής αμυντικός.

Κλήσεις για Νίλσον και Γκαλίνοβιτς
Στην εθνική της Σουηδίας κλήθηκε ο Μίκαελ Νίλσον για το παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2008 εναντίον της Δανίας εντός έδρας και το φιλικό εναντίον της Βοσνίας εκτός έδρας στις 8 και 12 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς κλήθηκε στην εθνική του ομάδα για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2008 εναντίον της Εστονίας εντός έδρας και της Ανδόρας εκτός έδρας στις 8 και 12 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ