ΠΑΟΚ

Υπέγραψε ο Σνάουτσνερ

Υπέγραψε ο Σνάουτσνερ
σναουτσνερ

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ο οποίος πριν από λίγο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ηρακλή, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας με τον Πολωνό αφού είχε νέα σειρά συζητήσεων υπέγραψε το συμβόλαιό του.
Με την απόκτηση του Σνάουτσνερ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έκλεισαν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική γραμμή της ομάδας ενώ ο Πολωνός αποτελεί την πέμπτη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ επί προεδρίας Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο Σνάουτσνερ λοιπόν ακολούθησε τους Βρύζα, Γλύκο, Λάκη και Ουντέζε και απομένει πλέον να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος. Αναφορικά με την σημερινή καθυστέρηση που υπήρξε σήμερα όσον αφορά την υπογραφή του Πολωνού είχε να κάνει με τις εγγυήσεις για την πληρωμή του, τις οποίες και από ότι φάνηκε πήρε.

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Σνάουτσνερ, ο ΠΑΟΚ αναζητά πλέον δύο ακόμα παίκτες για να κλείσει το φετινό του ρόστερ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα "10άρι" και έναν επιθετικό.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της για την απόκτηση του Σνάουτσνερ ανέφερε: "H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας για δύο χρόνια με τον 28χρονο Πολωνό ποδοσφαιριστή Miroslaw Sznaucner.".

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του ΠΑΟΚ πλέον ο Σνάουτσνερ τόνισε: "Ξέρω ότι ήρθα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ήρθα για να βοηθήσω γνωρίζοντας το ποιους θα έχω για συμπαίκτες μου".

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Παράσχο ο Πολωνός δήλωσε: "Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με τον κόουτς αλλά ξέρω ότι με ήθελε κάτι που μέτρησε πολύ στην απόφασή μου", ενώ αναφορικά με το που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Σνάουτσνερ είπε: "Τα δύο πρώτα χρόνια στον Ηρακλή αγωνίστηκα στα δεξιά της άμυνας και τα δύο επόμενα στα αριστερά. Οπότε είτε δεξιά είτε αριστερά δεν θα έχω πρόβλημα".

Ο Σνάουτσνερ δεν αρνήθηκε να του πει και τι του είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε: "Μου είπε καλώς ήρθες, μου ευχήθηκε καλή τύχη, και μου ζήτησε να τα δώσω όλα για την ομάδα".

Σχετικά με την προσέλευση του κόσμου του ΠΑΟΚ στην πρώτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο της περασμένης Δευτέρας ο Πολωνός έδειξε ενήμερος λέγοντας: "Έμαθα τι γίνεται αλλά παρόλα αυτά γνώριζα την δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ από τις επισκέψεις μου στην Τούμπα τα προηγούμενα χρόνια ως παίκτης του Ηρακλή".

Για το ότι δεν θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και πάλι όπως είχε συμβεί στον Ηρακλή με τον Μάρτσιν Μίετσελ ο Σνάουτσνερ αρκέστηκε να πει: "Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ίσως αυτό συμβεί ξανά στο μέλλον" ενώ για την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του την ίδια μέρα που ο Γιώργος Σπανουδάκης από το πρωί αποτελούσε με την σειρά του παρελθόν από την προεδρία της ΠΑΕ Ηρακλής δίνοντας τις μετοχές του μέσω του ΓΣ Ηρακλής στον Αντώνη Ρέμο δήλωσε: "Ο Ηρακλής αποτελεί πλέον παρελθόν για μένα. Όσο για τον Γιώργο Σπανουδάκη είναι καλό που έφυγε τελικά από τον Ηρακλή αφού τα τελευταία δύο χρόνια έφερε οικονομική καταστροφή με αποτέλεσμα να έχουν μείνει 6 από τους βασικούς παίκτες στην ομάδας".

Τέλος κι όσον αφορά για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ ο Σνάουτσνερ τόνισε: "Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για τη νίκη και στην πορεία θα δούμε που μπορούμε να φθάσουμε".


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ