ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Υπέγραψε ο Τζιοβίνκο

Υπέγραψε ο Τζιοβίνκο
τζιοβινκο

Ο 21άχρονος ταλαντούχος μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του στην Γιουβέντους μέχρι το 2013

Ο διεθνής με την εθνική ελπίδων άσος είναι από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ιταλία, αλλά και όλη την Ευρώπη, όμως εδώ και εβδομάδες δεν μπορούσε να τα βρει με τους ανθρώπους του συλλόγου και μάλιστα υπήρχαν φήμες περί ενδιαφέροντος της Άρσεναλ.
Ο 21άχρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2013, οι οικονομικές του απολαβές δεν ανακοινώθηκαν, όμως υπολογίζεται ότι θα παίρνει 800.000 λίρες την χρονιά.

Μια ζωή "Γιούβε"

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω την φανέλα της Γιουβέντους για τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και μετέπειτα", τόνισε ο Τζιοβίνκο μετά την υπογραφεί των συμβολαίων στο κανάλι του συλλόγου.

"Είμαι από το Τορίνο και πάντα υποστήριζα την Γιουβέντους και με εξαίρεση την πέρσινή χρονιά (δανεικός στην Έμπολι), πάντα φόραγα τα χρώματα της ομάδας".

"Ξεκίνησα να αγωνίζομαι για τον σύλλογο από τα 8 μου χρόνια, ενώ τώρα μπήκα σε μία νέα φάση της καριέρας μου. Ξεκίνησαν νέες υποχρεώσεις και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να ικανοποιήσω την ομάδα και τους φιλάθλους, οι οποίοι πάντα ήταν κοντά μου".









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ