ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Υπέγραψε ο Βιντάλ

Υπέγραψε ο Βιντάλ

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα είναι από την Παρασκευή (27/1) ο 23χρονος Άγγλος αμυντικός Γιάβαν Βιντάλ, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι. Δείτε την ανακοίνωση

Με την φανέλα του Παναιτωλικού θα αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Γιάβαν Βιντάλ, καθώς η Αγρινιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 23χρονος Άγγλος αμυντικός ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε από το "μικροσκόπιο" του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος ικανοποιήθηκε και άναψε το "πράσινο φως" για την απόκτησή του.

Έτσι ο Βιντάλ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τα "καναρίνια" μέχρι τον Ιούνιο με το δικαίωμα στην ΠΑΕ να το ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Ο ποδοσφαιριστής Γιαβάν Νοέλ Βιντάλ υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2012 με δυνατότητα επέκτασης για ένα ακόμα χρόνο. Γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1989 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού πλάγιου αμυντικού. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 15. Από τη Δευτέρα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας μας".

Από εκεί και πέρα, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα περιλάμβανε η προπόνηση, στην οποία πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκτός του Κούσα (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα) και του Κουτρομάνου. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στο EMILEON SportCenter στις 12.00 το μεσημέρι.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ