ΑΕΚ

Yπέγραψε το προσύμφωνο ο Κοζώνης!

Yπέγραψε το προσύμφωνο ο Κοζώνης!
κοζωνης

Ο Χαράλαμπος Κοζώνης έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο. Αναμένεται συνάντηση Νοτιά-Πρασσά

Μέχρι την επόμενη Δευτέρα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στο προσύμφωνο μεταξύ Νοτιά και Κοζώνη, δίχως τελικά οι δύο άνδρες να βρεθούν στην Αθήνα όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.
Ο επιχειρηματίας από το Σικάγο έβαλε την υπογραφή του στο προσύμφωνο πριν το ταξίδι του στην Φλόριντα και όλα πλέον είναι στα χέρια του Γιώργου Πρασσά που έχει και τα στοιχεία του λογαριασμού.

Σύμφωνα μάλιστα με την πλευρά του Κοζώνη ο λογαριασμός έχει περισσότερα από τα 19 εκατομμύρια ευρώ που αναμένεται να καταθέσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να πάρει τα ηνία της ΠΑΕ.

Αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί η προσυμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι η συνάντηση ανάμεσα στον Νοτιά και τον Πρασσά που θα γίνει πιθανότατα στη Νέα Υόρκη για να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Να ξεκαθαρίσουμε πως ο Γιώργος Πρασσάς έχει πληρεξούσιο του Κοζώνη και είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης για τον υποψήφιο "αφεντικό" της Ένωσης.

Πάντως, παρά το γεγονός πως τα κείμενα των πληρεξουσίων των Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα δεν ήταν αυτά ακριβώς που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, ο Κοζώνης τα αποδέχτηκε για να τελειώσει θετικά επιτέλους η ιστορία.

Τέλος, η πλευρά Κοζώνη έχει βρει την εταιρία ορκωτών λογιστών που θα κάνει τον έλεγχο στα οικονομικά, μετά τις υπογραφές.










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ